Bershka té els pantalons tendència en quatre colors igual de temptadors i a més confeccionats en aquest teixit de cotó que és pura comoditat i estil. Uns pantalons càrrec que es posen bé a totes les figures i a més hi ha opcions per a diferents edats.

Uns pantalons de Bershka per portar tots els dies

Aquests pantalons de Bershka tenen un estil càrrec que s'ha imposat en les últimes tendències i que agrairàs tenir al teu armari. Un disseny de tret baix, amb bon ajustament al maluc i que és ajustable, perquè puguis ubicar-lo en la posició que et resulti més còmoda al moment de portar-lo.

Compta amb un tancament de cremallera i botó que et permet ajustar aquest disseny a la figura amb més facilitat i a més són uns pantalons de costures marcades que creen una millor forma i a més aporten contrast entre els colors.

Pantalons de Bershka
Pantalons de Bershka

Els seus camals són rectes, mantenint un disseny amb tall folgat als malucs per a més comoditat i oferint-te moviment lliure en tot moment. A més aquest disseny compta amb costures marcades que van des de la cintura fins al baix per aconseguir una millor forma i detalls.

Per a un estil clàssic, aquest disseny conserva butxaques en els laterals per a una millor forma. Als camals compten amb les clàssiques butxaques XL en els laterals, de solapa i amb costures també marcades per aconseguir un efecte que et resultarà encantador.

El baix és de vora gruixuda, amb efecte arrugat i que a més cau amb plecs amb delicadesa perquè puguis combinar-los amb sabatilles esportives, talons alts i tots els estils que se t'ocorrin.

Pantalons de Bershka
Pantalons de Bershka

Els quatre models que hem trobat resulten igual de temptadors, sent uns pantalons amb què pots fer-te en gris fosc, negre, caqui i sorra. Tots els colors són igual de temptadors i també estan disponibles en varietat de talles.

Pots elegir des de la 32 fins a la 44, comptant amb una gran varietat, a més trobes una talla especial per a edats entre 10 i 12 anys. El preu acabarà de convèncer-te, sent uns pantalons que pots aconseguir per 25,99 euros a Bershka.