Preparar-te per donar-li a la teva llar un toc fresc i renovat mai va ser tan fàcil ni econòmic. Et presentem una selecció de 5 productes per a la llar Amazon Basics amb descomptes de fins al 24%. No et perdis aquestes ofertes exclusives que faran que la teva casa llueix millor que mai!

Aspirador Amazon Basics Cylinder Bagless

56,75€ (-15%)

Aspirador cilíndric sense bossa de 700 W amb un alt rendiment en eficiència energètica i neteja, classificada amb una AAA. Té un baix consum d'energia de 25 kWh a l'any. Explica amb un broquet de triple acció que pot ajustar-se per absorbir tant brutícia voluminosa com fina. Incorpora un filtre HEPA 12 que es pot netejar i que atrapa més del 99,5% de les partícules per assegurar una sortida d'aire més neta. La seva capacitat és d'1,5 litres, i és petita, compacta i lleugera, amb nansa integrada per facilitar el seu transport. A més, té un cable de 5 metres de longitud i un tub ajustable d'1,5 metres. Aquest aspirador és excepcionalment silenciós, emetent només 78 decibels, i compta amb un cable auto enrotllable. S'inclouen diversos accessoris com un per a racons, un broquet per a la tapisseria, un raspall per a la pols, un per al parquet i un suport per als accessoris.

014

El pots comprar ara a Amazon

Amazon Basics paperera amb Tapa de Tancament Suau i Pedal de Barra d'Acer – 40L, Níquel

73,82€ (-19%)

Paperera d'acer inoxidable amb un pedal manual de 40 litres que compta amb una tapa de tancament suau per reduir el soroll i prolongar la vida útil del producte. El seu exterior d'acer inoxidable és durador i resistent a empremtes i taques. La paperera inclou un contenidor interior de plàstic també durador que es pot extreure fàcilment per buidar els rebutjos. A més, ofereix una funció d'obertura contínua per facilitar el canvi de la bossa d'escombraries, requerint que s'obri manualment la tapa a 90 graus.

022

El pots comprar ara a Amazon

Taula de consola massissa de pi amb 2 calaixos.

80,99€ (-24%)

La taula de consola TBC és un elegant moble de fusta massissa de pi amb dos calaixos, amb unes dimensions d'aproximadament 70 x 83 x 31 cm (alt x ample x profund). Està fabricada amb pi encerat i té un acabat envellit que li atorga un aspecte luxós i supersuau. El seu disseny i material la fan fàcil de netejar amb un drap sec, la qual cosa la converteix en una opció atractiva i funcional per a la llar.

032

El pots comprar ara a Amazon

Planxa de vapor, sola de ceràmica, 1700 W

29,06€ (-15%)

Planxa que compta amb una sola ceràmica duradora i resistent a les esgarrapades, a més de ser fàcil de netejar. La seva superfície antiadherent millorada permet un lliscament suau sobre diversos tipus de teixits, eliminant arrugues amb eficàcia, i la seva punta facilita arribar a àrees petites com els espais entre botons. Ofereix un termòstat regulable amb múltiples temperatures per adaptar-se a diferents tipus de tela. Ajusta la quantitat de vapor de manera òptima segons el teixit i garanteix una distribució uniforme de calor. Compta amb funcions de seguretat, com l'aturada automàtica en situacions de risc, evitant accidents i danys a les peces.

042
 

 

La pots comprar ara a Amazon

Butaca lounge elegant, entapissada, basi de metall negra en forma d'estrella

161,44€ (-15%)

Butaca lounge perfecta per a moments de relaxació, amb dimensions de 73 x 82 x 88 cm i una alçària del seient de 44 cm. Està entapissada en vellut negre vibrant i té una base de metall amb recobriment en pols. Ofereix una funció giratòria i detalls de puntades quadrats que li donen un aspecte elegant. És fàcil de muntar i el seu disseny en vellut gris i marró li brinda un tacte suau i un aspecte vibrant. Aquesta butaca és un regal per a la vista i per al descans, adequada per a espais petits i grans en sales d'estar.

 

052
 

El pots comprar ara a Amazon