Tal com t'hem comptat moltes vegades, el Club del Gurmet d'El Corte Inglés és una de les parades obligades per als qui busquen el mos de més qualitat. I és que aquesta secció de la cadena de grans magatzems proposa als seus clients alguns dels millors productes arribats de moltes parts del món.

Encara que no fa falta anar-se'n molt lluny per trobar autèntiques delicatesen. Per exemple, els pebrots farcits de bacallà. Un plat típic del País Basc i que pots trobar en una de les seves millors versions en el Club del Gurmet.

Al Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs pebrots farcits de bacallà llestos per escalfar i menjar

Aquests pebrots farcits de bacallà els elabora la marca Lukan Gourmet, una empresa establerta a Donosti i amb una experiència de més de 10 anys a la seva esquena. I segons el fabricant, estan elaborats amb bacallà pescat amb ham a Alaska i preparats "amb amor a partir de receptes tradicionals i contrastat per l'exigent públic donostiarra".

Aquests pebrots farcits de Bacallà de Lukan Gourmet a la venda en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés venen llestos per escalfar i consumir. Només has d'escalfar-los al foc o al microones durant 3 o 4 minuts a potència mitjana, remoure la salsa amb una forquilla i servir-los.

Pebrots farcits de Bacalao Lukan Gourmet a la venda en el Club del Gurmet de El Corte Inglés

Pebrots farcits de Bacalao Lukan Gourmet a la venda en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés / El Corte Inglés

Elaborats amb "amor" i amb productes de qualitat

O, com indica el fabricant, "buidar el pot en una paella, afegir mig dit d'aigua al pot i abocar sobre la paella. Tapar i escalfar a foc mitjà 3-4 minuts sense tocar. Servir els pebrots, lligar la salsa amb forquilla i ruixar sobre el plat. Decorar amb julivert i gaudir amb tranquil·litat. Escurar la salsa amb pa, repenjar-se en el respatller i deixar-se anar el cinturó".

Aquests pebrots de Lukan Gourmet venen en flascons de 260 grams. I cada un d'ells costa 6,75 euros.

I si ja estàs pensant a completar el teu rebost amb aquests pebrots farcits de bacallà, t'interessarà saber que els ingredients utilitzats per a la seva elaboració són: pebrots, aigua, sucre, sal, àcid cítric clorur càlcic, llet, oli de gira-sol refinat, bacallà (5%), farina de blat (gluten), mantega, ceba, sucre, sal, pebre, all, julivert i goma xantana.