Comptar amb una bona jaqueta durant l'hivern és la prioritat per a tothom i és per això que Decathlon mai no decep. En aquesta oportunitat compta amb una jaqueta de la reconeguda marca Norway que evitarà que passis fred i amb la que t'estalviaràs 145 euros.

Aquesta és una de les millors peces que puguem aconseguir a Decathlon per a l'hivern i el millor de tot és que mai no passa de moda, així que podràs treure-li el màxim profit. Està confeccionada en materials que et brinden la màxima calidesa.

El millor encert de Decathlon per a la temporada

Té un disseny esportiu que podràs portar amb comoditat a la muntanya, passejos a l'aire lliure i totes les activitats que se t'ocorrin sense preocupar-te per les baixes temperatures. S'adapta a la forma del teu cos i els teixits són perfectes per mantenir la temperatura del cos en el millor nivell.

Jaqueta Norway a la venda a Decathlon

Jaqueta Norway a la venda en Decathlon / Decathlon

Dins dels detalls que més ens han agradat es troba la seva caputxa fixa que té un acabat amb pèl, al millor estil de la marca noruega, a més de tenir una cremallera que et permet tancar-la per complet per protegir-te al màxim del fred. I és ideal per a llocs amb vent, ja que evita que el fred traspassi els teixits, brindant-te màxim confort.

Rebaixa bestial per a la jaqueta Norway de Decathlon

Aquesta jaqueta de Decathlon compta amb diverses butxaques en la part davantera, tant en la superior com en la inferior, així podràs protegir les teves mans i fins i tot portar alguns dels teus objectes més importants a l'hora de qualsevol activitat.

Les mànigues compten amb punys ajustats i tires que et permeten configurar-los amb més precisió, oferint-te una subjecció segura i a més un millor estil.

Tot això ja sona temptador, però el que més ens ha enganxat d'aquest model és que l'hem aconseguit a Decathlon amb un 60% de descompte. Com ho llegeixes! I és que en condicions normals, aquesta jaqueta podria costar fins a 245 euros, però ara pots aconseguir-la per 99,99 euros.