Hem de parlar d'aquesta sabata de saló amb taló perquè de veritat és una joia a la vista. És una sabata que ha destacat molt al catàleg de Primark i això més que res per tenir un aspecte molt elegant i alhora un preu bastant baix.

Aquests dos factors han contribuït que sigui un calçat bastant popular a les botigues de la marca irlandesa, la qual s'ha atipat de vendre aquestes sabates a causa del molt populars que són en aquests moments.

El preu que tenen permet que qualsevol els pugui aconseguir sense cap tipus de problemes, ja que només costen 18 euros, la qual cosa ens sembla una ganga donada l'aspecte i la qualitat d'aquestes sabates.

Sabates de Primark
Sabates de Primark

Tot el que has de saber sobre aquestes sabates de saló de Primark que són novetat

Aquestes sabates tenen un aspecte molt icònic, la qual cosa ha fet que tothom li clavi les mirades a causa del bé que es veuen. Són perfectes per utilitzar-los amb uns bons pantalons amples o fins i tot amb un vestit depèn del disseny del mateix.

Parlem d'unes sabates amb acabat en punta i taló amb la mida ideal com per caminar amb ells sense cap tipus de problema. La sola és bastant bona, ja que evita relliscades i alhora redueix impactes, la qual cosa és més que perfecte per a unes sabates d'aquest tipus.

Compten amb un disseny de taló descobert, la qual cosa acaba sent la cirera al pastís d'aquest disseny. Té una cinta amb ajustament per permetre d'aquesta forma que les sabates quedin molt millor als peus, la qual cosa clarament s'agraeix.

Són molt còmodes d'utilitzar gràcies a la plantilla suau amb la que compten i el color marró fosc que tenen els converteix en una molt bona opció si vols vestir de la millor forma, a més que només costen 18 euros i podràs aconseguir aquestes sabates a diverses talles a totes les botigues de Primark.