És el vestit de tirants amb granadura de Zara que combina el millor de la frescor de l'estiu amb l'elegància d'un vestit per a les ocasions més especials. Aquest és un vestit que està confeccionat en materials d'alta qualitat, amb tacte agradable i agregant-li un moviment lleuger en tot moment.

El vestit presenta un tall midi, la qual cosa proporciona un equilibri perfecte entre elegància i comoditat. Aquest llarg és ideal per als qui busquen un estil refinat sense renunciar a la comoditat. La caiguda del vestit és fluida, el que permet que s'ajusti suaument al contorn del cos, accentuant la silueta de manera afavoridora.

Un dels aspectes més destacables d'aquest vestit són els tirants fins, que s'adapten amb delicadesa a les espatlles, amb detalls frunzits per a un millor efecte. Aquests tirants estan adornats amb granadura, la qual cosa no només afegeix un element a contrast entre blau i marró, aconseguint el millor dels efectes. Lagranadura està ubicada amb precisió, per aconseguir el millor dels efectes.

L'escot del vestit és discret i elegant, amb tall en V que li permet adaptar-se delicadament al bust i aconseguint el millor dels efectes. La part superior del vestit està dissenyada per oferir un ajustament cenyit que realça el bust de manera natural.

Té un disseny elàstic i frunzit a la cintura que ajusta el disseny delicadament, fent que la teva cintura llui molt més estreta i afavoridora. Es tracta d'un disseny de faldilla recta també, que s'estén gairebé fins als turmells i et permet aconseguir un efecte amb moviment lleuger des del primer moment.

Vestit tirants abalorios1
Vestit tirants granadura / Zara

El nou disseny de Zara s'entalla a la cintura amb delicadesa

Quant als materials, el vestit està confeccionat en una barreja de teixits que inclouen polièster i elastà. El polièster proporciona durabilitat i resistència a les arrugues, el que és perfecte per mantenir el vestit en perfectes condicions durant llargues jornades.

La faldilla del vestit, de tall lleugerament evasé, permet una llibertat de moviment més gran i afegeix un toc d'elegància clàssica. Aquest disseny afavoreix a una àmplia varietat de tipus de cos, ja que no és massa ajustat a la part inferior, la qual cosa permet que caigui amb gràcia al voltant de les cames. La versatilitat del disseny el fa adequat per a múltiples ocasions, des d'un sopar formal fins a una festa elegant.

Vestit tirants grans de vidre|granadura
Vestit tirants granadura / Zara

El color en el qual trobaràs aquest vestit de Zara el fa bastant combinable i perfecte per a infinitat d'ocasions, sent un vestit que pots aconseguir en color negre, així que el combinaràs amb accessoris i calçats de tota mena.

Les seves talles són bastant variades i van des de l'XS fins a l'XL, pel que es tracta d'un disseny que crea un efecte més que afavoridor i a més compta amb mesures que s'adapten a diferents figures si mires la guia. El preu pel qual pots aconseguir aquest vestit ara mateix a Zara és de 29,95 euros.