Aquestes són les noves sabatilles amb què Bershka en fa al·lucinar més d'un, es tracta d'un disseny modern, versàtil i acolorit que va amb tots els estils. S'han fabricat amb teixit agradable al tacte, de cordons que subjecten a la part davantera i amb punta arrodonida per aconseguir el millor efecte.

Bershka torna a estar en tendència amb aquestes sabatilles

Són les sabatilles retro de Bershka de les que tots estan parlant i que s'han convertit en el centre de mirades des que van arribar a la cadena. Aquestes sabatilles compten amb una forma allargada que s'ajusta al peu amb molt estil, comptant amb peces teixides i cosides entre si que les fan encara més afavoridores i a més amb una sola gruixuda que et permet aconseguir les millors trepitjades.

Aquesta sola es manté a contrast, amb textura marcada a la part inferior i línies que creen un efecte delicat amb textura que les fa encara més encantadores. Als laterals compta amb detalls de franges i línies delicades que ofereixen un acoblament més gran, fent d'aquestes unes sabatilles que recorden a estils clàssics que ens semblen encantadors sempre.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Bershka

Sabatilles de Bershka
Sabatilles de Bershka

El contrast de colors d'un mateix to les fa encara més encantadores, a més de comptar amb cruiximents a la part davantera en color blanc que ajusten les sabatilles amb més delicadesa a la forma del peu i creen un efecte encantador també.

A l'interior ens trobem amb una plantilla flexible que aposta per un bon suport al peu, tacte agradable i màxima comoditat al moment de portar-les posades, sent un disseny que ens encanta però que a més és bastant còmode.

Tres colors per elegir en aquestes sabatilles de Bershka

Aquestes sabatilles de Bershka combinen comoditat i estil, sent un disseny que trobaràs fins i tot en 3 colors per mirar, trobant-les des de ja en verd, blau i vermell, tres colors que resulten igual d'encantadors i que contrasten amb línies blanques que creen un millor efecte.

A l'interior compten a més amb un color blanc a contrast que crea també molt bon efecte i fa que combinar-les et resulti molt més senzill. Donant-los un toc diferent i bastant encantador.

Hi ha diverses talles en les quals pots triar aquestes sabatilles i aquestes van des de la 35 fins a la 41, pel que s'adapten a diferents mesures i fan d'aquest un disseny que s'adapta a diferents mesures també.

El preu pel qual pots aconseguir aquestes sabatilles és el mateix per a tots els colors i talles, sent un model que combina amb un munt d'estils i a més s'adapta al teu pressupost.

Sabatilles de Bershka
Sabatilles de Bershka

Quant al preu, t'avancem que són unes sabatilles que pots aconseguir ara mateix per 25,99 euros. Un preu que ens ha semblat més que temptador i que fins i tot per a molts és una bona excusa per aconseguir diversos colors alhora.

Això sí, has de consultar la disponibilitat al moment de fer un cop d'ull perquè es tracta d'unes sabatilles molt buscades a la cadena.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Bershka