Els pantalons de Pull&Bear amb efecte pell ja comencen a ser el centre d'atenció per a les amants de la moda. Es tracta d'uns pantalons amb camals amples, d'efecte llis i brillant que brinden aquest aspecte de pantalons de pell exclusius que et resultaran encantadors.

Aquesta peça de Pull&Bear no pot faltar a la tardor

Són uns pantalons de Pull&Bear amb tall baix que s'emmotlla a la cintura amb caiguda lleugera, ajustant-se amb precisió al cos i ressaltant les corbes dels teus malucs per realçar-les amb el millor dels èxits.

Amb un disseny de tira gruixuda i costures marcades que li brinden una millor forma, amb tancament de botó i cremallera oculta per passar desapercebuda i mantenir l'estil en tot moment. El disseny ve acompanyat de dues butxaques en els laterals, els quals aporten una millor forma al maluc.

Els camals tenen tot l'estil, amb tall recte i folgat per a un estil molt més formal i que et permet combinar aquests pantalons amb sabates altes o sandàlies. El teixit de polièster és delicat i en combinació amb el poliuretà creen un efecte de plecs als camals que resulta encantador.

Pantalons de Pull&Bear
Pantalons de Pull&Bear

És un disseny que té una caiguda suau als glutis, realçant les corbes del teu cos i amb butxaques cosides que li agreguen millor detall, amb tall clàssic que ressalta la teva figura en tot moment. Els camals es mantenen llisos en la part posterior i amb costures en els laterals que li permeten mantenir la forma en tot moment.

Són uns pantalons de Pull&Bear que van bé amb tops, jerseis, jaquetes, camises i tots els estils que se't puguin ocórrer, sent d'aquests que van amb tots els estils.

Les talles són també bastant variades, doncs aquests pantalons de Pull&Bear estan disponibles des de la XS fins a la XL, però hem fet un cop d'ull i ens hem adonat que algunes d'elles ja comencen a esgotar-se.

Si t'han convençut, són uns pantalons que aconsegueixes ara mateix per 29,99 euros.