Volem prendre un moment per parlar d'aquesta jaqueta semi llarga que té Decathlon a la venda al seu catàleg i que és del millor que ofereix la marca en aquests moments, doncs és una jaqueta molt atractiva que es pot utilitzar per anar a tot arreu.

Es va elaborar principalment per a esquí i per a dies de neu, però el seu aspecte ha estat tan bo que les que han aconseguit aquesta jaqueta no han dubtat a utilitzar-la per a dies casuals sense cap problema.

De fet, també l'han utilitzat per a moments elegants, la qual cosa ja diu molt d'aquesta peça, la qual només té un preu de 74,99 euros, la qual cosa és tècnicament una ganga a causa del bona que és aquesta jaqueta.

Jaqueta de Decathlon
Jaqueta de Decathlon

Aquesta jaqueta semi llarga està disponible a Decathlon a diverses talles i és la sensació del moment

No hauria de faltar-nos una jaqueta al nostre armari, ja que són peces que fan la diferència en tota mena d'outfits, però més que res no hauria de fer-te falta aquesta jaqueta semi llarga, la qual és de la marca Wedze i està elaborada amb materials de qualitat.

El que Wedze ha volgut és concebre una jaqueta còmoda i alhora càlida que es pugui portar en qualsevol moment del dia. És perfecta per a aquells dies en què fa molt fred o per a les ocasions en què anem a la muntanya.

És de mànigues llargues i de coll alt amb efecte cabell que podem extreure si així volem. El seu teixit també és lleugerament impermeable, la qual cosa sense cap dubte el converteix en una molt bona jaqueta per als dies de mal temps. Està disponible a diverses talles, encara que queden poques unitats.

També té caputxa envoltant perquè puguem estar molt més protegides del fred, però sense cap dubte allò a què més no agrada aquest model és el fet que té un color blanc molt atractiu, el qual farà que la puguis utilitzar amb gairebé qualsevol cosa (encara que també la podràs trobar en altres colors).