Quan parlem de whisky, pensem que els millors sempre venen d'escòcia, país que es coneix com un dels grans i millors productors d'aquest antic beuratge. No obstant això, hi ha altres països en els quals també es produeixen wiskis d'altíssima qualitat en els quals potser ni t'havies plantejat que elaboraven whisky. Per exemple Japó.
Com sabràs, el país nipó es caracteritza per ser expert en sake. Però aquesta beguda elaborada a partir de la fermentació de l'arròs no és l'única beguda alcohòlica que produeixen. També s'atreveixen amb el whisky. I un dels millors el trobaràs a la secció d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés.

Comprar al supermercat de la cadena de grans magatzems és sinònim d'adquirir qualitat. Els productes que ofereixen als seus clients són d'alta qualitat i no solen donar problemes. I si els donen, hi ha pocs serveis postvenda tan eficaços com el d'El Corte Inglés. I el mateix passa a la secció del supermercat.

En El Club del Gourmet d'El Corte Inglés trobaràs un dels millors wiskis japonesos

Sobretot si escollim algun dels productes que proposa a la secció d'El Club del Gourmet de la seva pàgina web. Allà es poden descobrir les millors delicatesen arribades des de molts racons de tot el món. I el whisky japonès que coneixeràs a continuació és un d'ells.

Es tracta del whisky japonès Hibiki de la marca Suntory. Aquest whisky és el segon més venut del web d'El Club del Gourmet, així com el primer més popular en wiskis japonesos del portal.

El whisky japonès Hibiki costa 95 euros

El whisky japonès Hibiki ve presentat en ampolles de 70 cl, lluint un aspecte ambre lluminós i delicat. I el seu preu és de 95 euros.

Whisky japonès Hibiki

Whisky japonès Hibiki

Segons el productor, aquest whisky japonès és una barreja molt cuidada dels wiskis més selectes. Concretament, amb més de 10 malts i 3 whiskies de gra d'uns 20 anys. A nas proporciona armes a rosa, litxi, afustat i sàndal. I en boca és "suau com la mel, pell de taronja confitada, xocolata blanca," amb un final "subtil, llarg, delicat amb toc a Mizunara"

Aquest whisky japonès Hibiki és una beguda alcohòlica. I la seva graduació és de 43% Vol, amb la qual cosa l'has de consumir amb moderació i només si tens més de 18 anys.

Quant a la manera de consumir-lo, sol o amb gel ja és excel·lent. Encara que el web recomana el seu maridatge amb mariscos, peixos o carn lleugera.

"Una ampolla única amb 24 cares que reflecteixen la importància del temps per al poble japonès (24 estacions del calendari lunar Japonès, 24 hores del dia ) i etiqueta única amb el prestigiós paper WASHI", resa el web sobre aquest whisky japonès.