Si necessites donar-li una bona neteja a la teva llar o al teu cotxe llavors necessites el lava aspirador que Lidl té a la venda, un producte nou que permet aspirar i rentar superfícies de la millor manera sense fer-les malbé.

És aquesta novetat el que ha fet que aquest renta aspirador tingui bastant èxit a les botigues de Lidl, ja que és un producte de Parkside que funciona de meravella i que és bastant fàcil d'utilitzar, la qual cosa és alguna cosa que moltes vegades busquem en un producte: que sigui fàcil d'utilitzar.

És per això que volem parlar-te sobre aquest lava aspirador, el qual té només un preu de 109,99 euros a les botigues de la companyia alemanya, encara que també podràs aconseguir-ho al portal web de la mateixa. Vols saber més d'aquest lava aspirador? Continua llegint.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Aspirador de Lidl
Aspirador de Lidl

Amb aquest renta aspirador podràs deixar els teus espais nets sense gaire esforç

Aquest lava aspirador ha cobrat molta popularitat durant els dies passats i la raó d'això és que ve molt bé per rentar i aspirar superfícies tèxtils, les quals poden anar des d'embuatats fins a catifes. Tanmateix, també és bastant útil per a entapissaments de cotxe, i per això molts l'estan comprant.

Aquest renta aspirador neta sense danyar aquest tipus de superfícies i ho fa sense que nosaltres hàgim de fer molt esforç. De fet, no haurem de fer més que moure l'aspirador a sobre d'aquestes superfícies. La seva potència és d'aspiració és de 250W, el que fa que sigui ideal per a la llar, el cotxe, el taller o qualsevol altra part de casa nostra.

Compte amb un dipòsit d'aigua/detergent desmuntable que té indicació del nivell d'ompliment, i és que aquest renta aspirador té sistema de polvorització mitjançant mànega.

És bastant fàcil de portar d'un costat a un altre gràcies que compta amb nansa plegable ergonòmica i a què té quatre rodes. Està molt ben valorat i et recomanem que t'afanyis a fer-te amb aquest lava aspirador abans que s'esgoti.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Lidl