Si busques productes d'alta qualitat, ja saps que un dels supermercats on hauries de fer la compra és el d'El Corte Inglés. És una de les seccions mes visitades de la cadena de grans magatzems i aquest fet no és casualitat. És molt difícil que al supermercat d'El Corte Inglés trobis un producte del que després et penedeixis d'haver comprat.

I si sols anar a El Corte Inglés a fer la compra, també sabràs que una manera d'encertar sempre és escollint productes amb el segell d'El Club del Gourmet. No obstant això, El Club del Gourmet d'El Corte Inglés no acaba als productes que es venen sota aquesta marca. Ni tampoc en els nou centres d'Espanya on es pot gaudir d'El Club del Gourmet Experience. En la pàgina web també es poden trobar autèntiques delícies per al paladar.

El foie-gras d'oca ecològica que no t'has de perdre

Un exemple d'això és el rillet de foie-gras d'oca ecològica de la marca Labourdette. Un foie-gras que hauries de provar si estàs buscant una bona opció en aquest producte de cara als menjars que celebraràs a les festes nadalenques.

Aquest rillet de foie-gras d'oca ecològica de la marca Labourdette a la venda a la secció d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés en pots de 125 grams a un preu de 19,90 euros. I has de tenir en compte que és el foie-gras d'oca més venut al web.

Rillete de foie-gras d'oca ecològica de la marca Labourdette

Rillet de foie-gras d'oca ecològica de la marca Labourdette

Aquest rillet de foie-gras d'oca ecològica té origen en Santa Amalia, Badajoz. I segons el productor està elaborat amb brins de carn d'oques que han estat criades en total llibertat. "En lloc d'imposar-los les nostres regles als animals, ens acomodem a la seva dinàmica natural per obtenir els nostres productes d'una forma harmoniosa ", afirma el productor.

Procés artesanal i natural que potencia totes les seves propietats

Oques que han estat alimentades amb glans, pastura natural i llavors, en una forma de criança lenta que deriva en una carn vermella d'alta qualitat amb "matisos de camp que recorden lleugerament a la carn de caça".

Mentrestant, el rillet és un foie-gras cuinat a baixa temperatura i engrunat a mà en brins. I tot això en un procés artesanal i natural en el qual no s'han utilitzat ni additius ni conservants. El fabricant assegura que ha estat elaborat "sota la supervisió del Comitè d'Agricultura Ecològica d'Extremadura (CAEX)".

La millor manera de consumir-lo

Per gaudir-ne al màxim, el fabricant recomana treure'l de la nevera uns 15 minuts abans de consumir-lo i mantenir-lo a una temperatura ambient d'uns 25 graus. Així aconseguirem que es fongui el greix, aconseguint una textura perfecta i el seu màxim sabor.

Aquest foie-gras d'oca ecològica és ideal per consumir amb una mica de pa torrat i melmelada o chutney de fruita no cítrica, així com amb un vi negre anyenc com "Bordeaux, Bourgogne, Rioja, Ribera del Duero, Toscana o Piemont".