El vi és una beguda molt típica a Catalunya i a Espanya. Aquest beuratge compta amb diverses denominacions d'origen al nostre país. I si ets amant del vi, sabràs que una de les millors maneres de saber quins són els millors és consultant el rànquing que proposa la revista Wine Spectator.

Aquesta publicació fa un concurs en el que estipula quins són els que considera els millors vins del món. I en el concurs celebrat el 2021 va ser un Rioja el que es va emportar el primer lloc|parada. Concretament, va ser el vi Castillo Ygay el que va aconseguir la primera posició, amb 96 puntos sobre 100.

El Castell Ygay de Marqués de Murrieta és el millor vi del món, segons Wine Spectator

Es tracta d'un vi negre reserva especial de 2010 dels cellers Marqués de Murrieta. Un producte que actualment pots comprar a El Club del Gourmet d'El Corte Inglés. En aquesta secció del supermercat de la cadena de grans magatzems es poden trobar els millors productes de diferents parts del món. I clar, al seu catàleg no podia faltar el que està considerat com el millor vi del món pels experts de la revista Wine Spectator.

Castell Ygay de Marqués de Murrieta

Castillo Ygay de Marqués de Murrieta

Aquest vi està elaborat amb la varietat ull de llebre en un 86% i Mazuelo en un 14%. I té una graduació de 14% Vol.

Cada ampolla costa 160,85 euros

Aquest vi ha estat envellit durant 28 mesos en botes de roure americà i uns altres 36 mesos en ampolla. I es recomana acompanyar amb carns vermelles, caça, ibèrics o formatges, entre d'altres.

Es ven en ampolles de 75 cl. I al catàleg d'El Club del Gourmet d'El Corte Inglés ho pots trobar per 160,85 euros.

Segons el tastador, ofereix un "vivaç color guinda que aventura una complexitat sorprenent". A nas "desplega una intensitat aromàtica que ens sedueix per les seves fruites vermelles, notes florals, a trufa|tòfona, encens i tocs especiados". I en boca "és una carícia de textura setinada. Un gran reserva que llueix|lluu múscul, elegant buquet, intensitat fruitera i un equilibri impecables".