Si tens convidats a casa a les pròximes festes nadalenques però no ets un/a expert en cuina, no et preocupis. Gràcies a un dels productes que El Corte Inglés té a la venda ja no tindràs que ser-ho per sorprendre els teus convidats.

Avui dia és habitual trobar als supermercats infinitat de plats preparats per escalfar i menjar. La majoria de superfícies són conscients de la importància que té estalviar temps per als seus clients i aquestes solucions tenen cada vegada més èxit.

Capó farcit ecològic a la vena en El Corte Inglés1

Capó farcit ecològic a la venda en El Corte Inglés

El Corte Inglés té a la venda capó farcit llest per escalfar i servir

Ara El Corte Inglés ha anat un pas més enllà i ha portat aquesta idea als plats típics de les festes nadalenques. I és per això que actualment pots trobar capó farcit llest per menjar. Un plat per a gurmets que deixarà amb la boca oberta als teus convidats.

Capó farcit ecològic a la vena en El Corte Inglés2

Capó farcit ecològic a la venda en El Corte Inglés

Aquest capó rostit llest per escalfar i menjar l'elabora la marca Dehesa el Miracle, establerta en una granja ecològica d'Alcañizo, Toledo. Aquesta té 303 hectàrees, on els seus animals viuen en llibertat i alimentant-se de pastures naturals.

Elaboració molt cuidada

Quant al procés d'elaboració d'aquest capó a la venda en El Corte Inglés, el producte assenyala que primer es desossa el capó, "únicament deixem els ossos de les alitas i de les cuixes, perquè mantingui la forma." A continuació es prepara "un farcit barrejant carn picada de boví, ceba i bolet shitake escalfat, foie, pernil, cansalada viada, dàtils i prunes", que serà el que ompli el capó. I després d'això es cusen les parts que estaven obertes.

El següent pas consisteix a daurar-lo i rostir-lo "a baixa temperatura durant 12 hores, de manera que va deixant anar a poc a poc el col·lagen i adquireix melositad" i finalment "s'envasa al buit".

Capó farcit ecològic a la vena en El Corte Inglés

Capó farcit ecològic a la venda en El Corte Inglés

A més, també "s'elabora una salsa amb els sucs propis del rostit, reducció de nata i espècies" que acompanya l'envàs del producte. La resta ja va a gustos del consumidor.

Llest per escalfar i servir

Quant a la seva preparació a casa, només l'haurem de ficar 45 minuts al forn. El fabricant apunta que es conserva bé a la nevera durant 40 dies, encara que també pots congelar-lo.

Finalment, cada capó farcit ecològic Dehesa El Milagro que trobaràs a El Corte Inglés té un pes de 2,5 quilos, que dona per a entre 12 i 14 comensals. I té un preu de 129 euros.