Volem aprofitar l'ocasió per parlar d'aquest banyador asimètric que té Massimo Dutti al seu catàleg i que és una veritable joia pel bé que es veu, ja que no és com qualsevol altre banyador asimètric que hàgim vist abans.

De fet, són moltes les que han parlat meravelles d'aquest banyador per l'aspecte que té, però no és l'únic que s'ha comentat d'aquest model, ja que el seu color i comoditat també han estat coses molt comentades del seu disseny.

És un banyador que té totes les de guanyar si el portes un dia de platja o piscina, però el millor d'aquest model és que el seu preu de 49,95 euros fa la diferència. Aquest preu és el que ha permès que aquest banyador sigui del més popular a Massimo Dutti.

Banyador de Massimo Dutti
Banyador de Massimo Dutti

Aquest banyador de Massimo Dutti és elegant i al mateix temps atractiu

Amb un look molt atractiu, aquest banyador és fantàstic en molts sentits a causa del bo que és de portar. No només et quedarà molt còmode al teu cos, sinó que alhora et farà veure molt bé gràcies al disseny que té.

Aquest disseny és asimètric i fa veure fins i tot al banyador com si fora de dues peces i això és una cosa que a moltes els ha agradat. No només això, sinó que és bastant còmode, més que res perquè està elaborat amb materials de qualitat que li confereixen un teixit perfecte per a tota mena de pells.

Compta amb un color caqui que farà que sigui el teu favorit, però també aquest color farà que el banyador vagi genial amb tota mena de pells sense importar el to de les mateixes. A més, té un disseny de vores blanques que li queda genial gràcies al contrast del color del banyador.

Actualment només està disponible a les talles S i M, ja que les altres s'han esgotat pel molt que s'ha venut a Massimo Dutti tot just arribar, però d'assegurança aquestes altres talles arriben aviat, així que descuida.