Els jeans cargo són un tipus de pantalons en el qual es cusen diverses butxaques. Aquests models amb el passar del temps s'han posicionat com el més buscat de les noies que opten per la comoditat i l'estil casual i relaxat que aquesta peça transmet. Si en busques uns així, Bershka té a la venda un que et deixarà amb la boca oberta pel seu estil, preu i qualitat.

La firma low cost va posar a disposició de les amants de la moda uns jeans cargo multipocket que ja moltes volen incloure a la seva col·lecció. Aquest model és de color blau rentat i compta amb vuit butxaques. A més el seu disseny és wide leg; és a dir, comença una mica ajustat a dalt i es va eixamplant des del maluc fins als peus. El seu preu és de 39,99 euros i les seves talles van des de la 32 fins a la 40.

Aquest jean pot utilitzar-se amb un top senzill juntament amb unes sabatilles esportives i aconseguiràs un look casual digne d'una tarda de passeig amb amigues o sortides informals en les quals prefereixis anar còmoda i segura.

Jeans càrrec multipocket
Jeans cargo multipocket / Bershka

Pots comprar-los ara mateix a Bershka

Uns jeans sostenibles i de qualitat

D'altra banda, l'únic que destaca d'aquests pantalons no és només el seu disseny i estil, també és la seva comoditat i qualitat en estar confeccionat amb un teixit compost de 100% cotó. Es pot destacar que el cotó que utilitza Bershka en aquesta peça és completament orgànic ja que va ser conreat utilitzant fertilitzants i pesticides naturals. A més, en el seu cultiu no es van utilitzar llavors modificades genèticament, la qual cosa ajuda a conservar la biodiversitat de les llavors i la fertilitat del terra.

La marca explica que aquest producte s'ha dissenyat a fi de facilitar el desmuntatge per al seu posterior reciclatge i que totes les costures estan cosides amb fils que es poden diluir fàcilment amb calor com a part del sistema de desmuntatge tèrmic de Resortecs. Així mateix, asseguren que aquesta tecnologia dona suport a la transició cap a una economia més circular.

En aquest sentit, per assegurar el potencial de reciclatge d'aquesta tecnologia, aquestes peces han de ser recuperades i desmuntades amb el sistema de desmuntatge de Resortecs; per a ells Bershka insta a portar la peça que no utilitzis a les seves botigues per assegurar-se que es reciclin i donar-los una segona vida.

Jeans càrrec multipocket1
Jeans cargo multipocket / Bershka

Pots comprar-los ara mateix a Bershka