No ens volem equivocar en absolut a l'hora de vestir, però el cert és que Stradivarius ens el posa molt fàcil amb la seva nova faldilla llarga denim, la qual té un estil que qualsevol dona volgués tenir en el seu outfit sense importar què.

És una faldilla que ha deixat molt bones sensacions, sobretot entre aquelles amants de les faldilles llargues, però aquest model té tocs que la fan ser superior a qualsevol altre model que hagis vist en aquesta temporada i és per això que aquest model destaca.

No podem negar que es veu genial. Compta amb el segell de qualitat de Stradivarius i alhora és molt còmoda, però el seu preu és molt baix per tot el que ofereix, ja que aquesta faldilla només costa 25,99 euros.

Faldilla|Falda d'Stradivarius
Faldilla d'Stradivarius

Aquesta faldilla ho té tot per dominar en el teu estil

El cert és que les faldilles moltes vegades són més que protagonistes en els nostres abillaments, sent l'element principal que ens vegem tan bé. De fet, aquest és l'objectiu d'aquesta faldilla, la qual està elaborada en un teixit denim per sobresaltar a la vista i també cridar l'atenció en tot moment.

És una faldilla llarga de tall i alhora de tir alt, el que li dona molt més qualitats per ser en tota mena de cossos sense cap tipus de problemes. Queda bastant bé amb el que sigui, sobretot amb tops i jaquetes (també combina molt bé amb tot tipus de calçats).

Potser una de les coses que més ens han agradat d'aquesta faldilla és el fet que està disponible en quatre colors, la qual cosa fa possible que qualsevol es pugui fer amb ella en els següents colors: negre, blanc, blau clar i blau denim.

És una faldilla que val molt la pena en tots els sentits i la podràs trobar a la botiga online de Stradivarius des de la talla 32 fins a la 44. S'està fent molt popular, així que el més probable és que es vengui fora de mida.