Calzedonia té uns leggings que t'acompanyaran en les teves celebracions més especials durant Nadal, perquè li aporten glamur, delicadesa i comoditat a qualsevol figura. Combinen amb infinitat d'estils i fan que les teves cames lluin molt més elegants.

Uns leggings de Calzedonia atapeïts de lluentons

És un disseny de leggings a Calzedonia que s'adapta a la teva figura amb un efecte entallat, amb cossatge alt per cenyir la cintura amb delicadesa i mantenint-se ajustat també als malucs per oferir-te un efecte emmotllador des del primer moment. Als camals es manté ajustat en la part superior, amb un efecte també emmotllador als teus glutis i realçant-los des del primer moment, perquè combinis amb les teves bruses i tops favorits durant la temporada més elegant de l'any.

Leggings de Calzedonia
Leggings de Calzedonia

Comencen a eixamplar-se lleugerament a mesura que descendeixen per oferir-te més llibertat de moviment, comptant amb unes botes acampanades que li aporten moviment, i et permetran combinar aquests pantalons amb infinitat de calçats elegants també. Però això no és tot el detall, ja que són uns baixos que a més venen acompanyats de serrells llargs i de moviment lleuger, que mentre camines deixen veure amb delicadesa el peu, i li agreguen a més un efecte de lleugeresa i glamur que ens resulta encantador.

Els lluentons són petits i diuen present en tot el teixit, incloent els serrells, oferint-te així uns pantalons que brillen per tots costats, i que sens dubte es convertirà en el centre de totes les mirades des del primer moment. El color és l'encertat, ja que ens hem trobat aquests pantalons en negre perquè tinguis la possibilitat de combinar una vegada i una altra amb els teus millors abillaments i que mai no passi de moda.

La comoditat també diu present en aquests leggings de Calzadonia, doncs la seva cintureta de goma els permet adaptar-se amb facilitat en la part superior i a més és un disseny que compta amb folre interior en tul per a un tacte més agradable. Hi ha tres talles en les que pots elegir, ja que els hem trobat en S, M i L. El preu pel qual pots aconseguir-los per 45,95 euros.