Tots els cossos tenen el seu atractiu però, si a més coneixes quins són els punts forts del teu i recorres a les peces adequades per realçar el que més t'agrada i dissimular allò que sigui en el que detectis marge de millora, triomfaràs allà on vagis. Decathlon, ara que la primavera s'apropa i les primeres visites a platges i piscines s'intueixen ja, ens el posa fàcil amb dues peces singulars: la calceta biquini emmotlladora i, a joc amb ella el top biquini esportiu amb coll halter. I tot, a més, en aquest rigorós negre especial que estilitza i et farà sentir elegant fins i tot anant en biquini.

aian
 

Preus ajustats

Les dues peces estan disponibles per 19,99 (el top) i 9,99 (la calceta) i en el seu disseny ha col·laborat un panell de dones aficionades al surf de diferents complexions que acostumen a cavalcar ones de no pas més d'un metre o practicar pàdel surf. Les proves s'han desenvolupat a Hendaya, a la costa cantàbrica francesa. En aquesta ciutat, Decathlon disposa d'un centre de disseny propi.

suje
 

De la calceta, el més interessant és la seva cintureta ampla amb malla emmotlladora, que ajusta com cap altra i genera efecte ventre pla. El top, que cobreix totalment el pit i deixa descobertes espatlles i esquena gràcies als seus tirants creuats desmuntables, permet llibertat d'acció. Les copes són desmuntables.

surf
 

La garantia d'Olaian

Les dues peces completen un conjunt elegant i còmode que arriba a Decathlon amb la garantia d'Olaian, vocable basc que, si el traduïm al nostre idioma, significaria a dalt de l'onada. La costa cantàbrica, que va des del gallec Cap|Caporal Ortegal fins a la basca Baiona, és al costat de|juntament amb l'entorn de Tarifa u dels millors llocs per practicar el surf i, per això, Decathlon ha instal·lat a Hendaya el centre de disseny en el qual prepara la línia de productes de la qual aquest biquini forma part. L'objectiu de Decathlon és clar: que tota dona pugui gaudir del mar, les ones|onades i el seu cos. Per això, les talles d'aquestes peces|penyores van des de la 38 a la 48 i de la 85A a la 95D.

braga