Decathlon torna a sorprendre als seus més fidels amb una crema que és èxit estiu després d'estiu, una crema dissenyada per aportar suavitat a les parts del cos on el frec és constant i que en temporades de calor aquests frecs es converteixen en un mal de cap.

La crema de Decathlon a incorporar en la teva rutina per a la pell

Els qui han provat aquesta crema de Decathlon declaren que una vegada comencen a utilitzar-la no poden deixar de fer-ho. Es tracta d'un producte perfecte per utilitzar a l'estiu, fins i tot en els dies de platja o piscina perquè és resistent a l'aigua i a la suor, oferint als plecs un acabat suau i delicat per evitar que la calor deixi marques insuportables.

Protegeix la pell de frecs, prevenint l'enrogiment i fent que els teus passejos o sortides a l'aire lliure siguin molt més còmodes. La seva fórmula et permet utilitzar-la tant en passejos a l'aire lliure com el moment de practicar esports, sent de les cremes més completes i eficients de Decathlon.

Crema de Decathlon
Crema de Decathlon

Una de les zones en les que més s'utilitza aquesta crema antirascades és a les cuixes, però hem topat també que hi ha diverses zones del cos on assorteix molt bon efecte, podent utilitzar-la també a peus, mugrons, coll i axil·les, aconseguint una protecció completa i a les zones més sensibles.

S'aplica directament sobre la pell i s'absorbeix amb facilitat, però té la particularitat de deixar una pel·lícula invisible que funciona com a barrera protectora de la pell per aconseguir una textura suau que s'adapta a la majoria dels tipus de pell

És una de les cremes amb fórmula eficient a Decathlon i ens hem trobat que es troba disponible en una presentació de 100 ml, sota el segell de la marca Aptonia i directament a Decathlon per un preu de 6,99 euros.

Hem fet un cop d'ull a Decathlon i ens hem trobat que té una valoració de gairebé 5 estrelles, una molt bona referència al moment d'aconseguir-la. Això sí, hem d'avançar-te que s'esgota ràpidament.