Segur que estàs d'acord que portar menjar a la platja és el millor pla de les vacances. Tanmateix, un dels problemes més comuns és la calor tan asfixiant que fa en la majoria de costes i que pot espatllar alguns aliments. Així que si estàs pensant a afrontar aquest estiu de la millor manera i en general gaudir d'activitats a l'aire lliure, una nevera portàtil pot resultar imprescindible per portar menjar i beguda a qualsevol part i mantenir-la en el seu estat òptim. Per això Decathlon té a la venda la nevera portàtil rígida 24 litres Berner, que promet ser la teva millor aliada a l'hora de viatjar.

Aquesta nevera portàtil que ofereix Decathlon té una capacitat de 24 litres. És lleugera i amb nansa ergonòmica, perfecta per transportar el teu menjar i begudes i mantenir-les fresques durant més temps. A més ve en un color blau amb detalls en blanc espectacular. Aquest equip de refrigeració és de format rectangular i mesura 36 cm de llarg, 36 cm d'alt i 25 cm de profunditat. Inclou una nansa superior amb bloqueig i tapa estable, pesa 1,80 quilograms, és de fabricació nacional i permet conservar aliments i begudes per més temps, un detall ideal per als viatges.

Nevera de Decathlon
Nevera de Decathlon

Els usuaris que la tenen destaquen també d'aquesta nevera portàtil la seva notable qualitat de construcció, amb materials de qualitat i un bon tancament per mantenir el contingut de l'interior bé refrigerat. Tot això fa que, si bé el seu preu sembla econòmic, tenim en compte la seva capacitat, el seu fantàstic funcionament i eficiència i la seva bona construcció. Sense cap dubte és una companya inseparable per als teus moments de temps lliure que segur amortitzen en molt poc temps, sobretot ara amb aquesta època de l'any on comences a planejar les teves vacances i sortides amb la família a llocs on necessitaràs un nevera portàtil com aquesta. Si desitges adquirir aquesta nevera portàtil el que has de fer és visitar la pàgina web de Decathlon o apropar-se personalment a la tenda física de la firma. El millor és el seu preu, ja que només pagaràs 14,99 euros, la qual cosa és bastant assequible per a qualsevol butxaca, si ets un aventurer. Això sí, ves ràpid abans que s'esgoti.

Aquesta nevera et serà útil per portar-la a la platja i a la muntanya

Aquest tipus de nevera portàtil et pot venir molt bé per a la platja, excursions en el camp, etc. És lleugera, resistent i molt fàcil de netejar ja que l'interior és estanc. Convé comprar algun bloc de gel perquè la temperatura es mantingui fresca per més temps. Serveix per refredar les begudes i que el menjar no es posi dolent amb la calor.

Mantenir refrigerats els teus aliments amb aquesta nevera espectacular

Aquesta nevera portàtil compta amb un capa d'aïllant tèrmic de qualitat superior que ofereix fins a 5,5 hores de manteniment de la temperatura al seu interior. Amb els seus 24 litres de capacitat disposa de prou espai per col·locar llaunes de manera vertical, sobrant fins i tot espai per a altres elements.