Acostumem a repetir-ho, però de vegades llancen peces que fan dubtar-ho: Decathlon és una botiga de material esportiu i roba per a activitat física. Amb tot, de vegades llancen polos amb quatre botons que Lacoste voldria per al seu catàleg i, en ocasions, es desmarquen amb vestits capaços d'enamorar a la més trendy. El vestit, teòricament de senderisme, que ara ens presenten, és tota una mostra.

cat2
 

OUTdoor i Quítxua el broden

I, no, no és que estigui brodat, però és que millor no podia fer-se, així que per això diem que Quítxua i OUTdoor el broden. Ens el presenten en dos colors (blava pissarra i vermell vi) i amb una gamma de talles q ue van des de la 34 fins a la 46, perquè cadenes com Stradivarius aprenguin sobre com són les dones reals. El disseny de Decathlon és, se suposa, esportiu i encara que la peça és perfecta per a travessies per la naturalesa, res no impedeix de lluir-lo en entorns urbans. Amb un tacte natural i agradable gràcies al 67% de cotó que inclou i un estratègic 3% de teixit elàstic que ho fa extensible, té tot per a convertir-se en imprescindible. Asseca, a més, molt de pressa gràcies al seu 30% de polièster.

decath
 

Butxaques per a tot

El vestit que ens presenta Decathlon té travetes ajustables a tres altures i dues butxaques profundes per a les mans. Es completa amb dues butxaques interiors amb cremallera perfectes per al mòbil, la cartera o les claus. Al pit, té una obertura discreta amb cremallera.