Per cuidar-se la pell, sobretot quan anem arribant a certa edat en la qual les arrugues i les taques van apareixent encara que no vulguem, no es necessita més que constància i una bona crema com la que ens ofereix L'Oreal Men Expert de la mà d'Amazon.

Medida XXL
Medida XXL

Amb Vitamina C

Aquesta crema hidratant que és d'ús diari i per a home que trobem a Amazon, és composta d'extractes de Guaraná i vitamina C la qual cosa li dona lluminositat i un extra d'energia a la pell. Gràcies a aquests extractes, combat els signes de cansament del dia a dia lluitant contra els signes de cansament, fatiga, pèrdua de tonalitat, ulleres, cutis apagat i rugositat a la pell. Es presenta en gel que té més poder d'absorció.

Ingredientes anti fatiga
Ingredientes anti fatiga

Especialment dissenyada per a homes

La pell de la cara sobretot després de l'afaitada sol estar irritada i amb sensació d'ardor. La crema hidratant 24h de L'Oreal Men Expert que ens presenta Amazon, té el poder de calmar aquesta sensació i la vermellor que acompanya a l'afaitada. És apta per a tota mena de pells, ja que està testada dermatològicament. Per utilitzar-la simplement cal fer-ho sobre el rostre ben net al matí i a la nit amb un lleuger massatge i en poques setmanes notaràs els resultats. Pots trobar-la per només 12,90 euros en format de 100 ml.

Comprar a Amazon per 12,26€