Si t'agrada gaudir dels millors caves, el que t'expliquem a continuació t'interessa. Et parlarem d'un beuratge que has de provar només apte per als més exigents. Però no per això no és apte per a totes les butxaques.

Estem parlant del cava Kripta Brut Nature gran reserva que trobaràs a la venda en El Corte Inglés. Un cava que ve en una ampolla peculiar que recorda a les tradicionals àmfores utilitzades en l'època romana.

Aquest cava ha estat elaborat a les vinyes més velles del Penedès, amb una expressió màxima de la cultura de la zona i que ressalta els elements autòctons de la regió. Començarem parlant del seu color, un groc pallós que té reflexos daurats que li agreguen un toc molt més delicat i de beguda de luxe.

Cava Kripta Brut Nature1
Cava Kripta Brut Nature / El Corte Inglés

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

La beguda estrella d'El Corte Inglés ha arribat

Compte amb bombolles molt fines i persistents que es mantenen durant tot el glop i lentes en la seva evolució per a un millor efecte tant de visual com en el paladar. Quant a l'aroma podem ressaltar que domina l'aroma neta i franca. Al nas les seves notes són molt més marcades, on destaquen la fruita madura, vainilla, matisos torrats, notes cremoses i amb un fons balsàmic que a més compte amb esclats de fumat d'una complexitat més que acceptable.

Cava Kripta Brut Nature
Cava Kripta Brut Nature / El Corte Inglés

És considerat un cava fi i elegant, perfecte per acompanyar els teus millors esdeveniments o menjars, amb un agradable sabor a la boca que combina els seus elements. Destaca de la resta per la seva sedositat i comptant amb fons de vainilla i fruita madura a l'escuma.

Quant a sabor és un cava molt llarg i complex per assaborir fins a l'últim xarrup i fins i tot uns segons després d'acabar. És un cava que pertany al celler Agustí Torelló Mata i l'origen del qual és DO Cava - Sant Sadurní d'Anoia, específicament de la zona de Catalunya. El seu tipus de criança és de 48 mesos i és ideal per a menjars com el caviar, fumats, carns, peixos i formatges curats. El seu preu actualment és de 59,90 euros.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés