Amb l'arribada del bon temps i les vacances ja a la cantonada, anem preparant els estris per a les nostres pròximes sortides i excursions. Una de les coses que no poden faltar a les nostres sortides són les begudes i que millor que portar-les en una nevera com la que ens ofereix Amazon, que les mantingui fresques i si pot ser durant el temps més gran possible.

Ideal per a tota mena d'aliments / Amazon
Ideal per a tota mena d'aliments / Amazon

Tres capes d'aïllament

Si vols gaudir de les teves begudes fredes, amanides, fruita fresca o també per a begudes i menjars calents, aquesta bossa tèrmica és ideal. Amazon ens porta una gran ajuda per mantenir els nostres aliments en perfectes condicions gràcies a les tres capes d'aïllament d'aquesta bossa tèrmica. La capa exterior és d'alta densitat, la interior és de PEVA ecològica apta per a alimentació i amb baixa conductivitat tèrmica i la capa mitjana és d'escuma EPE de 8 mm que esmorteeix i prevé de col·lisions.

De gran capacitat.
De gran capacitat.

Folre a prova de fugues

A més de les capes d'aïllament, aquesta bossa que avui ens porta Amazon, té una cremallera d'alta qualitat impermeable, duradora i resistent a la brutícia. El folre a prova de fugues aquesta realitzat sense costures amb la tècnica de premsatge en calent que millora l'efecte aïllant. És de gran capacitat, 20 litres podent allotjar tota mena de begudes i menjades. Amb nanses i corretja per portar a l'espatlla per a més comoditat en el seu transport. Pot plegar-se, per la qual cosa ocupa el mínim espai. Pots trobar-la en vermell i gris per només 22,99 euros.

Comprar a Amazon per 22,99€