Bershka encerta amb la seva sabata de taló que té a la venda al seu catàleg i que s'ha convertit en el principal favorit de moltes a causa de l'estil que té, ja que no és una sabata com gaires d'altres, ja que té un estètica una cosa diferent.

Algunes influenceres fins i tot han arribat a parlar d'aquestes sabates i més d'una els ha portat en el seu outfit a l'hora de fer-se fotos. També les expertes de moda s'han manifestat sobre això, indicant que són unes sabates més que bons.

Això és totalment cert si tenim en compte el preu d'aquestes sabates, ja que costen 22,99 euros, un preu que fa que aquestes sabates es converteixin en una ganga d'un moment a l'altre.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Bershka

Sabata de Bershka
Sabata de Bershka

Tot el que has de saber sobre aquestes sabates de taló de Bershka que són tendència

Aquestes sabates tenen tot el que necessites per conquerir-ne qualsevol amb el teu aspecte. El millor d'ells és que estan elaborats en un teixit denim que els fan lluir com el millor del món, però aquest mateix teixit permet que puguem utilitzar-los amb pantalons texans i fins i tot amb pantalons de vestir.

Té un acabat de punta fina i posseeix talons, la qual cosa fa que cridin bastant l'atenció a l'hora de lluir-los. Tanmateix, deixant de banda l'aspecte que tenen, aquestes sabates també són molt còmodes i podràs utilitzar-los en qualsevol moment gràcies al confortables que són.

La sola que tenen té reducció d'impactes i compten amb una plantilla bastant suau que permetrà que utilitzar-los sigui tota una experiència, a més té uns talons que no són tan alts, per la qual cosa podràs caminar amb ells sense problemes.

Una cosa que ens agrada molt és que estan des de la talla 35 fins a la 41, per la qual cosa qualsevol dona podrà aconseguir aquestes sabates sense cap tipus de problema, cosa que podran fer a través de la botiga online de Bershka pel preu comentat.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Bershka