Massimo Dutti ja té el vestit amb què destacaràs on vulgui que vagis i es converteix en una inversió que val la pena si centrar les mirades és el teu objectiu. Cenyit al cos, de disseny curt i escot a les espatlles, és un disseny molt elegant.

Aquest vestit de Massimo Dutti té tot per fer-te destacar els atributs de la teva figura i mantenir l'elegància en tot moment. És un disseny elegant d'espatlles escotades que deixa al descobert el cos i els braços amb màxima delicadesa.

L'escot recte es manté ajustat al bust i amb vora llisa per a més delicadesa. Alhora l'escot ve acompanyat de costures en vertical que creen un efecte de corset ajustat al cos per modelar la cintura sense desentonar amb l'estil delicat. Un disseny entallat també a la cintura, amb costura marcada i que es manté cenyit també a l'esquena per aconseguir modelar els teus glutis amb el millor dels èxits i mantenint sempre l'elegància.

Vestit curt amb detall de lazo2
Vestit curt amb detall de lazo / Massimo Dutti

La faldilla per la seva part és lleugerament més solta, amb baix recte i plecs delicats que són propis del teixit per oferir-te el millor dels estils. La faldilla curta es manté llisa en la part davantera mentre que en la part posterior compta amb costura marcada per mantenir la forma i estructura.

Massimo Dutti conquereix totes les mirades

Compta amb tancament de cremallera lateral perquè puguis ajustar-lo al cos quan vulguis i segons el teu estil. Ara bé, tot això ja ens semblava encantador, però quan hem vist el toc final no hem pogut treure-li els ulls de spobre. Aquest disseny de Massimo Dutti inclou un detall de llaç que envolta tota la cintura i alhora és extraïble.

Llis en la part posterior amb ajustament de botons a pressió i a to. El llaç és de mida XL en la part davantera, amb caiguda lleugera, de plecs i el millor estil per transformar el vestit en un dels més elegants i amb estil que hem vist últimament a Massimo Dutti.

Vestit curt amb detall de lazo1
Vestit curt amb detall de lazo / Massimo Dutti

El folre a l'interior contribueix amb l'estil i l'estructura, brindant-li un millor ajustament al cos en tot moment. Confeccionat 100% en polièster tant en la part externa com al folre, convertint-se en una peça còmoda i molt delicada.

Hem fet un cop d'ull i hem topat que és un disseny que aconsegueixes únicament en negre, però que pots combinar amb els teus millors calçats sense cap dubte. Les talles disponibles per a aquest model de Massimo Dutti van des de la XS fins a la XL.

Vestit curt amb detall de llaç
Vestit curt amb detall de lazo / Massimo Dutti

També hem indagat sobre el seu preu i és un vestit que hem trobat a la venda per 159 euros al lloc oficial de Massimo Dutti. Pots consultar la disponibilitat des de ja i també les mesures per a cada talla, així t'assegures de demanar l'indicat per a les teves mesures.