El Faxalven és un armari amb mirall i llum integrada d'IKEA que ofereix una solució elegant i funcional per a l'emmagatzemament en qualsevol espai de casa. Amb un disseny modern i minimalista, aquest armari combina estil i practicitat per organitzar els teus objectes de cura personal i sense renunciar a l'estil.

Aquest armari d'Ikea compta amb un exterior d'efecte roure que li agrega un aspecte natural i sofisticat, la qual cosa el converteix en una opció per a diferents parets i llocs amb decoracions de diferents colors. El seu disseny atemporal s'adapta fàcilment a una varietat d'estils decoratius, des de contemporani fins a tradicional, agregant un toc d'elegància a qualsevol habitació.

L'element més destacat d'aquest armari és el seu mirall integrat, que no només ofereix la conveniència d'un reflex complet mentre t'arregles per al dia a dia, sinó que també ajuda a crear una sensació d'amplitud en l'espai, fent que l'habitació sembli més gran i lluminosa.

Efecte roure per a un armari que s'acobla a totes les decoracions a Ikea

La llum integrada a la vora del mirall proporciona una il·luminació suau i uniforme que és perfecta per a tasques com maquillar-se, pentinar-se o seleccionar la roba adequada. Aquesta llum ajustable permet a l'usuari controlar la intensitat segons les seves necessitats i preferències.

L'armari compta amb diverses opcions d'emmagatzemament que el fan bastant pràctic. A l'interior, hi ha lleixes ajustables que ofereixen espai per organitzar i guardar una varietat d'articles, des de productes de bellesa fins a accessoris de moda. A més, a la part inferior de l'armari, es troba un pràctic compartiment d'emmagatzemament ocult que és ideal per guardar articles més grans o menys utilitzats, mantenint-los fora de la vista, però sempre accessibles.

Armari FAXÄLVEN1
Armari FAXÄLVEN / Ikea

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea

Està dissenyat per ser un armari d'Ikea fàcil de muntar i ve amb instruccions detallades pas a pas que fan que el procés més ràpid i senzill. A més, la seva construcció robusta i duradora garanteix una llarga vida útil i un ús fiable al llarg del temps.

Amb les seves dimensions compactes, aquest armari és adequat per a espais més petits on es necessita optimitzar l'emmagatzemament i la funcionalitat. Ja sigui en un dormitori, un vestidor o un bany, el Faxalven proporciona una solució eficient per mantenir organitzats i ordenats els objectes personals.

Disseny de fàcil muntatge per a aquest armari d'Ikea

Un disseny que es compon principalment de tauler de partícules i compta amb làmines de plàstic que li agreguen un millor efecte i estabilitat, comptant amb vores en aquest material que li agreguen un acabat més suau i segur.

Armari FAXÄLVEN
Armari FAXÄLVEN / Ikea

El mirall és de vidre, mentre que els seus prestatges regulables són de vidre temperat per a un millor suport del pes. Perquè tinguis una idea de la seva mida, t'avancem que és un armari amb unes dimensions de 100x15x95 cm.

Pots aconseguir-lo tant a les botigues físiques com en el lloc web, només has de consultar les condicions d'enviament. El seu preu ja està disponible i és de 309 euros ara mateix.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 11 de juny de 2024

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea