En les novetats de Parfois ens presenten una de les peces més còmodes, sofisticades i funcionals per a qualsevol època de l'any. Es tracta d'una faldilla que té un disseny evasé , amb cintura elàstica i amb un estil fluid que et permet ressaltar entre la multitud i ofereix una excel·lent llibertat de moviment. A més, compta amb longitud midi, que fa que es pugui combinar amb facilitat amb diferents peces.

Estil fluid per a la faldilla midi més còmoda de tot Parfois

Els dissenyadors de Parfois han confeccionat una peça que aconseguirà que tota l'atenció estigui sobre tu, ja que és elegant i funcional, convertint-se en una peça bàsica al teu armari. Aquest és un model que presenta un disseny evasé que li dona una aparença fluida i femenina, mentre que el seu tir alt la fa perfecta per a diferents tipus de cossos, permetent-te lluir una figura delicada i femenina.

A més, compta amb cintura elàstica que proporciona un ajustament perfecte i còmode, la seva longitud és fins a la meitat del panxell, sent perfecta per lluir outfits sofisticats, però plens de comoditat. De la mateixa manera, afegeix obertures laterals inferiors, el que atorga un toc de moviment i sofisticació, tanmateix permeten un moviment ple de gràcia mentre camines, aportant un aire de lleugeresa i feminitat al teu outfit.

Faldilla|Falda midi amb cintura elástica1
Faldilla midi amb cintura elàstica / Parfois

Pots comprar-la ara mateix a El Corte Inglés

És fàcil de combinar amb qualsevol tipus de brusa, camisa o top, per la qual cosa seràs capaç de crear looks tant formals com informals depenent de com la combinis. Per a un look elegant, pots utilitzar-la amb una brusa setinada i uns talons alts, si el que prefereixes és un look més casual, pots optar per una samarreta bàsica i unes sabatilles blanques.

A Parfois tenen una faldilla amb cintura elàstica

La faldill de Parfois és una peça elegant i funcional que s'ajustarà a diferents estils i ocasions. Té un disseny atemporal i còmode, perfecte per lluir tant en el dia a dia com en ocasions especials, una de les seves característiques més destacades és la seva cintura elàstica, que ofereix un ajustament còmode i afavoridor per a diferents tipus de cossos.

Faldilla|Falda midi amb cintura elàstica
Faldilla midi amb cintura elàstica / Parfois

Igualment, permet un ajustament perfecte a la silueta de cada persona, ressaltant la teva figura de manera subtil i elegant. A més, aporta comoditat i llibertat de moviment, la qual cosa la fa ideal per portar durant llargues jornades, el seu tall midi li atorga un estil clàssic i sofisticat, perfecte per crear looks elegants i femenins, sent ideal per lluir un aspecte refinat i estilitzat.

Està confeccionada amb materials de qualitat, la qual cosa garanteix la seva resistència i durabilitat. Quant a la disponibilitat de colors t'informem que la trobes en color negre i blanc, les talles van de l'XS a l'L, té un preu de 29.99 euros i la pots comprar online o passant-te per una de les botigues físiques de Parfois, o a El Corte Inglés.

Pots comprar-la ara mateix a El Corte Inglés