N'hi ha prou amb veure-la una sola vegada per saber que aquesta no és una falda més de Zara, ja que el seu acabat brillant, estampat de luxe i detall de nus en la part davantera la converteixen en una peça a la qual totes acaben posant-li un ull.

Tir alt i disseny ajustat a la nova faldilla de luxe a Zara

Zara sap molt bé com conquerir les més elegants, i amb aquesta falda ha fet just blanc, ja que és un disseny que combina estil, frescor, comoditat i un acabat de luxe per ser la protagonista de la nit. En primer lloc, parlarem del seu acabat setinat, ja que és una faldilla que s'ha confeccionat en teixit amb acabat brillant perquè puguis combinar-la amb els teus outfits més exclusius i elegants, sent perfecta per a celebracions, sopars, i esdeveniments importants en els quals vulguis imposar el teu propi segell.

Aquest acabat brillant la fa una falda ideal per a ocasions nocturnes i el millor de tot és que no necessitaràs gaire més per lluir elegant, així que combinar-la amb una brusa o top bàsic serà més que suficient. És una faldilla que s'ajusta a la cintura amb delicadesa, comptant amb tir alt per cenyir en la part superior i que a més puguis combinar amb bruses tant per dins com per fora segons sigui el teu estil.

Faldilla|Falda de Zara
Falda de Zara

La seva vora és llisa en la part superior per donar continuïtat i un efecte delicat en tot moment, fent d'aquesta una faldilla que no descuida cap detall. El disseny continua entallat als malucs, comptant amb efecte emmotllador i costures marcades en els laterals que li permet acoblar-se a la forma del cos amb més delicadesa. Amb un estil lleugerament folgat fins i tot el baix perquè puguis caminar amb facilitat i comoditat, aprofitant a més la lleugeresa del teixit setinat per aconseguir plecs i moviments encantadors.

Després del teixit setinat, el que segon que crida l'atenció d'aquesta falda de Zara és sens dubte l'efecte frunzit en la part davantera, el qual es tracta d'un nus marcat en la part superior que crea una espècie d'espiral amb plecs propis del teixit i que li donen un detall diferenciador de la resta de faldilles que has vist per a aquesta temporada. Un detall frunzit que a més ajuda que la faldilla s'ajusti a la teva figura amb més precisió i elegància.

Una falda de Zara amb obertura en el baix

Un altre dels detalls que no podem deixar passar per alt és la seva obertura en la part davantera del baix, doncs aquesta part també del nus i cregui una caiguda en ones que resulta encantadora, deixant veure part de les teves cames i agregant a més un toc sofisticat i còmode en caminar. Té molt bon llarg i pots combinar amb sandàlies i talons, ja que parlem d'una faldilla que s'estén fins als turmells. La trobes ara mateix a Zara en un estampat multicolor que parteix de tons blaus, en talles que van des de la XS fins a la L i per un preu de 25,95 euros.