Si atreure les mirades és el teu objectiu, Shein té una brusa que ho farà possible. El seu disseny és estil túnica i els seus colors són molt vius i, per tant, molt cridaners. Ho té tot per fer-te triomfar per un preu captivador de només 15 euros.

Shein s'ha posicionat com una de les botigues amb més equilibri quant a preu i qualitat, però a més d'això, no deixa de sorprendre'ns amb les meravelloses peces que té per oferir; úniques i boniques. En aquesta oportunitat va treure a la llum una brusa que des de ja està robant el cor de les que més saben de moda i estil.

Es tracta d'una brusa multicolor, molt bohèmia i amb estampat tribal. Aquesta peça de vestir té coll a V, pispa francesa i tipus ratpenat, i compta amb un tancament mitjançant botons en la part frontal. És indiscutiblement una de les peces més boniques que hem vist de la marca.

Brusa de Shein
Brusa de Shein

Aquest model va ser elaborat amb un teixit que no és elàstic, i que, a més, està fet de raió i 100% de viscosa. La barreja d'aquest duo de materials dona com a resultat una tela suau, còmoda d'utilitzar, fresca i que té un aspecte bonic i luxós.

Aquesta brusa pot ser la teva millor elecció per a un look informal en el qual vulguis destacar. Pots portar-la amb short denim, tal com proposa la marca o amb els teus vaquers favorits. Ambdues alternatives et donaran un outfit de deu.

Si no pots deixar d'imaginar tots els abillaments que podràs crear amb aquesta peça, visita la pàgina web de Shein i demana la teva. El seu preu, com ja esmentem abans és de menys de 20 euros i les talles disponibles van des de la S fins a la XL.

Una peça triomfadora

No exagerem quan diem que aquesta nova peça de Shein s'ha robat els cors de més d'una. I és que no és difícil rendir-se davant dels seus encants, tant pels seus colors com el seu disseny original. Per aquesta raó, va ser qualificada al web de la marca amb una puntuació de 4.71 estrelles de 5.

De la mateixa manera, el 100% de les seves compradores va coincidir (d'acord amb una enquesta) que la talla de l'article va ser la correcta.