Un vestit de Primark que s'està robant tota l'atenció pel seu estil, comoditat i bon acoblament a la figura. Amb escot a V en la part davantera, detalli frunziment delicat i mànigues amb volum que l'eleven al màxim nivell.

Dos colors i un mateix estil, així és el vestit de Primark

Primark sap adaptar-se molt bé a cada temporada i amb aquest vestit ofereix una opció tant per a la primavera com per a l'estiu, doncs es tracta d'un vestit elegant, lleuger, amb tacte agradable i que afavoreix la majoria de les figures.

Primer parlarem del seu disseny amb escot a V en la part davantera, amb vora llisa i que s'acobla al bust amb delicadesa per aconseguir un toc atrevit però sense renunciar a l'elegància.

Un disseny que compta amb espatlles rectes i detall de costura al tall, el qual obre pas a unes mànigues amb volum, d'elàstic ajustat al braç i efecte acampanat ampli que li atorga elegància i un toc clàssic de vestit per a qualsevol ocasió especial de dia.

El detall frunzit sens dubte realça l'escot, amb un nus marcat que genera plecs delicats en el teixit, els quals s'estenen amb delicadesa per crear un efecte de moviment únic i realcen el disseny des del primer moment.

Vestit de Primark
Vestit de Primark

Aquest detall frunzit també crea un efecte afavoridor, ja que entalla el vestit lleugerament a la cintura per aconseguir un millor efecte i fent que la teva figura també sigui part del protagonisme del disseny.

Es manté ajustat a la cintura i compta amb una faldilla llarga que s'estén per sota dels genolls, arribant gairebé fins als turmells i amb un moviment lleuger que proporciona un efecte d'ones encantador i acaba d'elevar el disseny al màxim nivell d'elegància.

Ens hem trobat aquest vestit de Primark en dos colors igual d'encantadors i segurament elegir un d'ells serà el més difícil. Pots fer un cop d'ull a aquest model en verd i blau, ambdós colors en tons pastissos per aconseguir un millor efecte.

Nou vestit de Primark en un munt de talles

Quan hem vist aquest vestit de Primark ens hem adonat que és tot un encert tant en color com en disseny, però a més hem topat que està disponible en una gran varietat de talles, per la qual cosa trobar un que vagi amb la teva figura et resultarà molt senzill.

Vestit de Primark
Vestit de Primark

Pots fer-te amb aquest disseny des de la talla número 34 fins a la 50, en ambdós colors i fins al moment en què ho trobem totes elles estaven disponibles. El millor de tot és que si tens dubtes sobre quina és la que millor et va, pots consultar la guia de talles on es detallen les mesures de cada una d'elles.

El teixit contribueix també amb el seu bon acoblament a la figura i caiguda natural, sent un disseny que pots aconseguir des de ja en viscosa, combinant-se amb niló per aconseguir una textura agradable i moviment lleuger en tot moment.

El seu preu ja està disponible per a ambdós models i t'avancem que és un vestit de Primark que pots aconseguir per 25 euros.