Decathlon sorprèn les amants del ioga amb un jersei que és perfecte per a aquesta activitat, però que també es pot convertir en la teva millor opció per als dies més freds de la primavera. Un disseny de tall ampli, que combina amb infinitat d'estils i és còmode a totes les figures.

Decathlon llança un dels jerseis més còmodes de la temporada

Totes les figures van bé amb aquest jersei ja que conserva un estil ampli, lleuger i folgat que t'aporta comoditat en tot moment. El seu disseny de coll alt protegeix aquesta zona en els dies freds i a més li agrega un toc més sofisticat.

El disseny continua amb costures d'espatlles caigudes per acoblar-se a totes les figures per igual i mantenir la versatilitat i l'estil sempre. Amb unes mànigues llargues que s'estenen fins als canells i de puny llis per aconseguir un millor efecte.

Jersey de Decathlon
Jersey de Decathlon

És un jersei de tall ampli i recte que s'estén per sota dels malucs, comptant amb un baix recte també per aconseguir folgança i comoditat per on el miris. El teixit acanalat té línies verticals ben marcades que a més d'aportar forma i estil, fan d'aquest un jersei atemporal que podràs utilitzar en qualsevol època de temperatures baixes i serà tot un encert.

El seu tall oversize és bastant ampli, amb moviment lleuger i fent d'aquest un disseny còmode per a les posicions i estiraments principals d'activitats com el ioga. Per aconseguir-lo ho trobes ara mateix a Decathlon com a ànima Born Living Yoga i és un jersei que únicament aconsegueixes en color gris fosc, per la qual cosa no te l'has de pensar gaire si ho vols al teu armari per a aquesta temporada.

El seu teixit destaca per ser extra suau al tacte i a més es compon de fibres sostenibles que contribueixen amb els processos amigables amb el medi ambient. Disponible ara mateix a Decathlon en talla única i és una peça que pots aconseguir per 49,90 euros.