Aquesta és una faldilla de Primark que es converteix en tota una sensació perquè és perfecta per a l'estiu i combina a més amb un munt d'estils i looks. Una faldilla texana, amb acabat clàssic, que no falla i en capes per aconseguir una millor caiguda a la figura.

La faldilla de Primark que s'inspira en els 2000

Es tracta d'una faldilla de Primark que no hem pogut deixar passar perquè s'ha convertit en la sensació entre les influenceres i amants de la moda, un disseny que s'acobla amb delicadesa al maluc i que explica amb una tira elàstica que li permet mantenir-se al seu lloc amb més facilitat.

Alhora, aquesta tira ve acompanyada d'un acabat corrugat que la fa encantadora, amb un efecte més que afavoridor i a més donant-li una textura i relleu que ens encanta. Compta també amb costures marcades i un disseny de doble capa que cau amb delicadesa tant a les cuixes com als teus glutis.

Minifaldilla de Primark
Minifaldilla de Primark

Amb pinces marcades en la part superior que obren pas als volants i el moviment delicat que fa d'aquesta una faldilla que conquereix cada vegada més mirades. Aquesta faldilla compta a més amb una vora de costura delicada i fina a la part inferior, la qual cosa li agrega una millor forma en tot moment.

El disseny de doble capa la fa encantadora i molt versàtil, sent a més un disseny mini que fa que les teves cames siguin protagonistes i puguis lluir-les amb el millor dels estils.

El teixit per a aquesta faldilla de Primark és 100% cotó

La comoditat i l'estil estan garantides amb aquest disseny de Primark, sent una peça versàtil, còmoda i que s'ajusta a la figura amb un estil únic. Es tracta d'una faldilla amb tacte agradable, que aporta delicadesa i amb moviment lleuger en tot moment.

Per conservar les seves propietats i característiques es recomana que aquesta faldilla es renti a una temperatura màxima de 40°C, no netejar en sec, no utilitzar assecadora i planxar sempre a temperatura baixa. A més, no es recomana utilitzar lleixiu, ja que pot afectar el color.

El color en el qual trobaràs aquesta faldilla ara mateix és el blau clar, conservant l'acabat denim que les caracteritza i que les fa tan populars i atemporals. És una faldilla de Primark que pots aconseguir en una bona varietat de talles, sent un disseny amb què et trobes des de la 32 fins a la 48.

Minifaldilla de Primark
Minifaldilla de Primark

Com sempre t'advertim, has de consultar la disponibilitat de talles al moment d'aconseguir aquest disseny, ja que s'esgota tan ràpid que no podem assegurar-te que totes estiguin disponibles.

Finalment, el preu acaba de convèncer la majoria i és una faldilla que pots aconseguir per 10 euros, pel que s'adapta a tots els pressupostos i fa que sigui una faldilla que arrasa en vendes, ja que s'esgota molt ràpidament.