La marca YIKANWEN ha llançat al mercat la seva nova ràdio d'emergència solar portàtil, una opció innovadora i versàtil per a diverses situacions. És una opció excel·lent per a aquells que busquen un dispositiu confiable i versàtil per a situacions d'emergència i activitats a l'aire lliure. Amb el seu funcionament amb energia solar, la seva àmplia gamma de funcions i el seu disseny retro, aquesta ràdio ofereix una solució completa i elegant per a diverses necessitats.

Amb un disseny retro i característiques modernes, aquest dispositiu ofereix funcionalitat i estil en un paquet compacte. Una de les característiques destacades d'aquesta ràdio és la seva multifunció maneta, que permet carregar-la de diverses formes. A més, compta amb il·luminació en 3 modes: llanterna LED, llum de lectura i alerta d'emergència SOS. Aquesta versatilitat la converteix en una companya indispensable per a activitats a l'aire lliure i situacions d'emergència.

Aquesta ràdio d'Amazon funciona amb energia solar

La ràdio d'emergència YIKANWEN a la venda a Amazon funciona amb energia solar, el que significa que pot recarregar-se utilitzant la llum del sol, oferint una font d'energia sostenible i renovable. A més, compta amb una bateria d'ions de liti de 5000 mAh, que proporciona una energia duradora per al seu ús prolongat.

Radio de emergencia solar portátil YIKANWEN1
Ràdio d'emergència solar portàtil YIKANWEN / Amazon

Aquest dispositiu és compatible amb bandes de ràdio FM i AM, la qual cosa permet sintonitzar una àmplia varietat d'estacions per a entreteniment i informació. A més, compta amb una interfície de maquinari USB, que permet la càrrega de dispositius mòbils, com a telèfons intel·ligents o tauletes, en cas d'emergència.

Costa menys de 20 euros a Amazon

Amb unes dimensions compactes de 17 x 6 x 8 cm i un pes de 480 grams, aquesta ràdio d'Amazon és fàcil de transportar i emmagatzemar, el que la converteix en la companya perfecta per a viatges i activitats a l'aire lliure. El seu disseny retro i el seu acabat clàssic afegeixen un toc d'estil a qualsevol entorn.

Radio de emergencia solar portátil YIKANWEN
Ràdio d'emergència solar portàtil YIKANWEN / Amazon

El radi d'emergència solar YIKANWEN està disponible a Amazon a un preu assequible de 19,99 euros, el que la converteix en una opció accessible per a aquells que busquen un dispositiu confiable i versàtil per a situacions d'emergència.

Comprar a Amazon per 19,99€