En la lluita constant contra els al·lergògens i els àcars de la pols, trobar eines eficaces de neteja és essencial per mantenir una casa saludable. A Amazon, tanmateix, trobaràs un dels aspiradors més eficients del mercat. Amb la seva potent succió, tecnologia innovadora i preu assequible, representa una solució eficaç per acabar amb els àcars i eliminar els al·lergògens en matalassos, llits i sofàs, assegurant un entorn més segur i confortable per a tota la família.

Es tracta de l'Aspirador S300 Pro JIGOO. Disponible a Amazon es presenta com una solució poderosa i efectiva per combatre aquests problemes comuns, oferint una neteja profunda i una protecció duradora per a tota la família.

No hi haurà brossa de pols ni àcar que se't resisteixi

Amb un motor de 500W i una succió de 13KPa, aquest aspirador d'àcars JIGOO S300 Pro a la venda a Amazon es destaca per la seva potència i eficiència. Dissenyat per oferir una neteja profunda, pot eliminar fàcilment els àcars i altres al·lergògens que s'amaguen en matalassos, llits, sofàs i altres mobles grans gràcies al seu broquet de 230 mm, que permet assolir, fins i tot els racons més difícils.

Aspirador S300 Pro JIGOO
Aspirador S300 Pro JIGOO / Amazon

Una característica innovadora d'aquest aspirador d'Amazon és el seu sensor intel·ligent per a àcars i la seva pantalla de visualització digital. Equipat amb sensors precisos, pot detectar la presència d'àcars en l'entorn i mostrar un índex d'àcars en temps real, el que permet un control més efectiu del procés de neteja. Quan la llum de l'estat de neteja es torna verda, indica que la neteja s'ha completat amb èxit, proporcionant una tranquil·litat addicional.

L'eliminació del 99.9% dels àcars és possible gràcies a l'emissió de llum ultraviolada de longitud d'ona 253.7nm que desactiva les cèl·lules dels àcars i elimina els bacteris, mentre que els ultrasons pertorben el seu sistema nerviós. A més, compta amb una copa doble original que separa la pols i els al·lergògens, assegurant una filtració òptima de l'aire i una succió duradora i potent sense obstruccions al filtre.

Rebaixat a Amazon per sota dels 140 euros

Un aspecte destacat d'aquest aspirador d'Amazon és el seu corró de raspall de metall innovador, que colpeja ràpidament i amb força a 12.000 vegades per minut, eliminant els àcars dels matalassos de manera eficaç sense fer malbé els teixits. A més, compta amb una aixeta d'aigua contínua i potent que complementa la neteja profunda, garantint un ambient més saludable per a tota la família.

Aspirador S300 Pro JIGOO1
Aspirador S300 Pro JIGOO / Amazon

El preu original d'aquest aspirador és de 146,99 euros, però actualment es troba rebaixat un 5%, pel que pot adquirir-se per 139,99 euros. Aquesta rebaixa fa que sigui una inversió encara més atractiva per a aquells que busquen una solució eficaç i assequible per combatre els àcars i els al·lergògens a la llar.

Comprar a Amazon per 139,99€