Pensaves que Amazon ens anava a deixar esperar molt per a un altre dels seus esdeveniments estrella d'ofertes? Doncs, sorpresa! Només tres mesos després de l'últim Prime Day, Amazon anuncia que torna a la càrrega amb un nou dia de rebaixes a l'octubre. I prometen que seran les ofertes més sucoses de la temporada!

Tot i que encara no hi ha gaires detalls sobre l'esdeveniment, des d'Amazon ens garanteixen que seran descomptes imperdibles. Doug Herrington, el CEO d'Amazon Stores, va compartir en LinkedIn el seu entusiasme pels descomptes que arribaran a 19 països.

Quan serà aquest nou Prime Day?

El gegant de la distribució ha confirmat que les dates per a aquest segon Prime Day de 2023 serà els dies 10 i 11 d'octubre. A partir de les 00:00 del dia 10 (és a dir, la nit del 9 cap al 10) podrem trobar els primers i sucosos descomptes.

Com pots aprofitar les ofertes del Prime Day 2023?

Per començar, l'esdeveniment de l'any passat va arribar a 15 països, però aquest any n'han afegit 4 més! Així que si et trobes a Espanya, el Regne Unit, EUA, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Brasil, Canadà, Xina, França, Alemanya, Itàlia, Japó, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal, Singapur o Suècia, estàs d'enhorabona!

No oblidis que necessites ser membre d'Amazon Prime per beneficiar-te d'aquests descomptes. Per 4,99 € al mes o 49,90 a l'any, no només tindràs accés a aquestes ofertes, sinó també enviaments gratuïts, Prime Video i altres beneficis exclusius. No ets membre encara? Ja que apunta aquest truc: Amazon ofereix una prova gratuïta de 30 dies si no has estat membre l'últim any. Perfecte per activar-lo just abans d'octubre.

Quines ofertes ens esperen?

Encara que Amazon no ha donat pistes específiques, podem mirar enrere i prendre com a referència les ofertes de l'any passat. S'espera que els dispositius de marca Amazon tinguin grans descomptes, com va passar amb l'Amazon Echo Dot, Fire TV Estic i els Echo Buds. Altres productes populars, com el Samsung Galaxy M23 o la fregidora Cosori, també van tenir descomptes sorprenents. Quant a marques, n'hi ha algunes que són assídues a aquest dia entre les quals es troben les arxiconegudes Taurus, Sony, Philips, Samsung, Cecotec, Cosori i Braun, entre moltes d'altres.

Alguns descomptes interessants de què ja es poden gaudir

Així que, ja saps, prepara les teves llistes de desitjos i estigues atent! L'octubre arribarà carregat de sorpreses a Amazon.