Tots saben de primera mà quins són els efectes del bo i malament dormir. En arribar a certes edats és molt possible que es dificulti encara més satisfer aquesta necessitat. Un dels factors indispensables per poder dormir bé és tenir certes eines a disposició. Per això ens complau anunciar que Aldi posseeix un coixí que redueix la pressió contra el teu cap mentre dorms. Aquest coixí és l'element que et falta per aconseguir un son de qualitat, per tant, continua llegint per saber més.

Per què és important tenir un bon coixí? Si es vol aconseguir el descans ideal, cal tenir en compte l'harmonia del cap, el coll i la columna. Mentre que aquestes zones estiguin alineades, el cos tendeix a alliberar tensions, relaxar els grups musculars i, en conseqüència, es propicia una bona respiració. Això és competència d'un coixí (i del matalàs), en aquest sentit, cal invertir en una peça apropiada.

Desafortunadament, el coixí tradicional de cotó no és la resposta. Perd la forma al cap de poc temps i la seva desproporció causa efectes negatius. Per això, el coixí viscoelàstic d'Aldi se situa com l'opció predilecta. I és que està especialment dissenyada per a la màxima comoditat i durabilitat.

coixí d'aldi

El coixí d'Aldi

El coixí viscoelàstic d'Aldi que s'adapta a la postura corporal

El coixí viscoelàstic d'Aldi està fabricat amb una escuma que té la capacitat d'emmotllar-se al cos. En realitat, la seva funció és assimilar els impactes i distribuir la càrrega del cos de forma equilibrada. Com a dada curiosa, aquesta escuma viscoelàstica va ser inventada per a la NASA, a fi de disminuir la pressió ocasionada per l'enlairament.

Ara bé, la marca Novitesse és a Aldi amb el seu coixí de 35 x 75 cm. Gràcies a la seva tecnologia, no ofereix resistència al cap. Una vegada utilitzada, tornarà a la seva forma original. Com és molt flexible i suau, fa que el cap, el coll i la columna estiguin en una situació natural. Unit a això, no està elaborada amb substàncies tòxiques, per la qual cosa es pot utilitzar amb total confiança.

Aldi té un coixí que redueix la pressió contra el teu cap i és el complement perfecte per aconseguir el millor descans. Oblida't dels malsons, a partir d'ara, només somnis agradables.