Alcatel col·loca en el més venut d'Amazon un telèfon mòbil dels anys 90 que costa 24,99 euros. Un bonic aparell que no té res a envejar-li al telèfon mòbil més actual que existeixi, ja que és perfecte en les seves funcions bàsiques. Recordes amb nostàlgia els anys 90?

Alcatel, des de fa molts anys, s'ha dedicat a la innovació de nous productes tecnològics que ajudin amb la nostra comunicació. Just per això, no podíem deixar de banda aquest mòbil d'Alcatel que està trencant les vendes a Amazon i que està sent comprat per una infinitat de persones.

La seva aparença no pot ser millor, ja que simula a la perfecció l'estil dels mòbils d'aquella època, convertint-lo en una veritable joia actual per a tota mena de persones. No importa que siguis o no d'aquella època, d'assegurança et semblarà un mòbil summament atractiu a nivell visual. Tanmateix, et convidem a conèixer-lo molt més a fons en les següents línies.

Alcatel

Alcatel 2053D

El més venut d'Amazon, l'Alcatel 2053D

Si no vols una cosa tan aparatosa ni tan moderna, ets al lloc indicat, ja que et presentarem el mòbil més venut d'Amazon en aquests moments i que pertany a Alcatel. Compta amb una aparença refinada, però que simula a la perfecció l'estil clàssic dels mòbils dels anys 90.

No té res a envejar-li a qualsevol altre mòbil, ja que és capaç de posseir dos SIM sense cap tipus de problemes, a més que és capaç d'aixecar senyal 2G a la perfecció en la gran majoria d'operadores. Compta amb 4 MB de RAM que li permet complir amb les seves funcions sense cap tipus d'inconvenients.

Compta amb una pantalla amb una mida 2.4 polzades que et permetrà visualitzar tot el seu contingut a la perfecció. Malgrat simular ser un mòbil dels anys 90, compta amb Android 4.0 com a sistema operatiu. A part de tot l'anterior comentat, també posseeix una càmera de 1.3 MP, la qual cosa ho fa suficient si volem fer alguna foto.

Aquest mòbil no deixa de sorprendre'ns. Tant en disseny com en funcionalitat és del millor que hem vist en molt temps. El seu preu, a més, és tan accessible que l'ha ajudat a convertir-se en un dels millors mòbils de tot Amazon.