Quan es comencen a tenir les cames una mica bronzejades el que totes volem és ensenyar-les i si pot ser amb peces que realcin les nostres boniques cames com aquesta faldilla pantaló de Sfera, doncs millor.

Peça|Penyora bonica i sostenible

Peça bonica i sostenible.

Estil i elegància

Una de les particularitats de la faldilla pantaló és la comoditat i seguretat que et donen en moure't, ja que et brinden la possibilitat de portar-les curtes, però si et mous o abaixes no tens perill d'ensenyar res. Per això la faldilla pantaló de Sfera és perfecta per a aquestes ocasions en què vols vestir bé i anar elegant però sense perdre la comoditat que t'ofereix aquesta peça. Pots vestir amb elegància i estil sense el perill de perdre tot el glamur en ajupir-te.

Faldilla pantaló amb molt estil

Faldilla pantaló amb molt estil.

Peça sostenible

La faldilla pantaló de Sfera que avui ens ocupa, està realitzada majoritàriament per lyocell, un teixit realitzat amb fusta d'eucaliptus que encara que utilitzi químics en la seva realització després es reciclen i no generen residus al medi ambient. A més és un teixit molt transpirable pel que és ideal per portar en èpoques de molta calor i amb prou feines s'arruga. Rentar-lo en aigua freda i a mà és l'idoni per a aquesta peça. Per 39,99 euros pot ser teva.