Mercadona i la seva nova crema a la secció de cosmètics i cures és tota una sensació per als qui volen recuperar l'estat de la seva pell. És un producte que compta amb un efecte directe sobre el rostre i que fa que aquest llui molt més suau i jove.

Mercadona torna a triomfar entre els qui cuiden la seva pell

Aquesta és la nova crema de Mercadona que pots aplicar al teu rostre per aconseguir un efecte revitalitzant i que et farà sentir molt més jove. És una crema que aconsegueixes amb el segell de Deliplus i que té àcid ribonucleic, el qual és el principal responsable que aquesta crema tingui un efecte tan directe a la pell.

El millor d'aquesta crema i el que ha garantit la seva eficiència, és que s'adapta a tota mena de pells, per la qual cosa és una crema que s'ha testat i difícilment genera alguna reacció, encara que sempre t'has de mantenir alerta als seus components i com es comporten al moment d'aplicar-la.

El fabricant recomana que en cas de notar alguna reacció adversa, rentar abundantment amb aigua per aconseguir netejar el producte per complet i remoure ràpidament.

Crema facial de Mercadona
Crema facial de Mercadona

El seu objectiu principal és oferir un efecte revitalitzant al teu rostre i també aportar més fermesa i estructura. Està creada perquè puguis combatre les arrugues i els signes de l'edat, aconseguint un millor acabat al teu rostre.

Per a la seva aplicació es recomana que utilitzis aquesta crema durant la nit, prèviament amb el rostre ben rentat i sec, eliminant imperfeccions i escampant per tot el rostre perquè la teva pell pugui absorbir-lo amb facilitat i aconseguir el millor dels efectes.

És una crema únicament per a ús extern i quant a presentació podem avançar-te que l'aconsegueixes en un pot de 50 ml i el preu pel qual pots aconseguir aquest producte ara mateix és de 5 euros.

En comparació amb cremes similars que tenen el mateix efecte sobre el rostre, ens ha semblat una presentació més que acceptable, ja que s'adapta a la teva butxaca i sens dubte tindrà una aportació significativa en la cura de la teva pell.