La sempre atractiva ciutat de Màlaga és un punt d'atracció de milers de turistes any rere any durant les quatre estacions. La gastronomia és altre aspectes més en els quals Màlaga destaca, i hem volgut conèixer mitjançant TripAdvisor el restaurant millor valorat de la ciutat, que ha resultat ser un que fusiona gastronomia amb flamenc, una combinació molt atractiva per a aquells que volen conèixer de primera mà la veritable essència del sud d'Espanya.

Fusió de flamenc i gastronomia

Es tracta de l'Alegria Flamenco Gastronomía, és el lloc perfecte per gaudir durant una hora de la veritable essència d'aquest meravellós art declarat Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco el 2010. Està ubicat en la conegut zona de la Malagueta, una ubicació excel·lent.

Per gaudir de l'experiència per complet podrem gaudir d'una carta amb varietat de carns, peixos, plats vegetarians, vegana, sense glúten, i també opcions per a nens. Si som més de 10 persones, tenim disponibles menús exclusiu de grups.

Per als amants dels vins, tenim a la nostra disposició una àmplia i seleccionada carta de vins nacionals negres, blancs, rosats, escumosos, vermuth i fins.

La cuina fusió que ens ofereixen a més està adquirint molts comentaris positius a TripAdvisor com aquest: "Increïble, molt artístic. M'ha encantat l'espectacle i el menjar era deliciós. L'atenció del personal va ser excel·lent. Repetiré sense dubtar-ho. Ho recomano a tothom."

Taula de formatges de l'Alegria Flamenc

Hem volgut veure alguns dels plats de la carta de l'Alegria Flamenc, i aquests són els entrants amb què podem començar: "

  • Croquetones
  • Pastís de verdures
  • Amanida russa
  • Carxofa Al Kamado amb salsa romesco
  • All blanc de llima

Formes tradicionals amb què començar, sempre amb productes de primera qualitat, i que poden variar en funció de la temporada en la qual siguem. Com a plats principals tenim tant opcions de carn com de peix, entre les que podem destacar:

  • Bacallà a la roteña
  • Samón fumat sobre crema de blat de moro i ekbtes saltejats amb mantega de chile Al Kamado
  • Llobarro salvatge amb suc de les seves espines, pebrots rostits i asadillo de verdura Al Kamado
  • Costelles de presa i citronella sobre puré d'api, nap i fonoll confitat en anisats
  • Melós de porc ibèric cobert d'escuma de patata a la mantega
  • Filet de vedella, foie i douxelle de boletus i oliva negra

Plat de la carta de l'Alegria Flamenc

Per als que gaudeixin compartint, també ens ofereixen una varietat de taules de formatges i embotits de la millor qualitat perquè puguem degustar-los, una opció ideal si anem en grup.

Un restaurant diferent, però que està arrasant amb el seu concepte a Màlaga i que estem segurs que ho continuarà fent.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)