Primark imposa la seva pròpia tendència amb aquesta caçadora que té acabat d'efecte pell i es converteix en un bàsic de qualsevol armari. És una caçadora bomber, amb acabat brillant i que té acabaments que la fan destacar a l'última col·lecció de Primark.

Un disseny de Primark que va amb tots els estils

Amb la nova caçadora de Primark pots portar tots els dies amb outftis diferents i serà tot un encert. Es tracta d'una caçadora que compta amb acabat de coll elàstic, de vores acanalades i que creguin el millor dels efectes a la figura.

És un disseny que compta amb costures marcades a les espatlles, lleugerament caigudes i que a més compten amb mànigues amples que la fan còmoda per als teus outfits més relaxats. Aquestes mànigues també compten amb costures marcades i són un disseny que acaba a punys elàstics que s'ajusten als canells amb precisió.

Caçadora de Primark
Caçadora de Primark

La vora elàstica es repeteix al coll i també en el baix, donant-li un millor volum a aquest disseny i creant a més un contrast de teixits que resulta més que encertat. Una jaqueta que es tanca en la part davantera amb cremallera metàl·lica en color platejat per generar aquest efecte de jaqueta de motociclista que mai falla.

Té un acabat llis i delicat, amb efecte brillant i de bon llarg perquè puguis portar-la una infinitat de peces. Aquesta jaqueta bomber està confeccionada en pell sintètica, recordant a les clàssiques jaquetes de pell de les marques més exclusives.

Ens hem trobat que és un disseny disponible tant en negre com en color verd, sent ambdós colors igual d'encantadors. Les talles per elegir són molt variades i van des de la 34 fins a la 48, sent una jaqueta que s'ajusta als millors estils sempre i també a tota mena de figures.

Quant al preu et podem avançar que és una jaqueta que pots aconseguir ara mateix per 30 euros. Un preu que et resultarà més que temptador i de què trauràs molt profit.