No eixugar-se els cabells després de rentar-se'l és un error, ja que afavoreix la caiguda del cabell i el crespa en excés encara que pensem que amb això maltractem menys el cabell i cuir cabellut. Però, valen tots els assecadors per igual? La resposta és no, ni de diners ni de prestacions. Amazon t'ofereix el millor en petits electrodomèstics però a més als millors preus.

Concetradores i disfusor d'aire calent
Concetradores i disfusor d'aire calent.

Gran potència

Una de les prestacions que totes volem en un assecador és que sigui potent i tard menys temps en eixugar-nos els cabells, ja que la majoria té vides bastant enfeinades. Amazon ho sap i sempre ofereix solucions com aquest assecar amb 2400W que ens permetrà crear pentinats duradors en poc temps. La seva tecnologia OPTIheat permet optimitzar la temperatura i dirigir la calor allà on es necessita.

Estupendo secador iónico
Formidable assecador iònic.

Assecatge iònic

L'encrespament és un dels problemes que dá l'assecat amb assecador, menor en el cas de l'assecador que ens ofereix Amazon, ja que conté el 90% més d'ions potenciant la brillantor natural del cabell|pèl. Pot ajustar-se a 3 temperatures i dues velocitats per realitzar el pentinat que més t'agradi i una vegada acabat la ràfega d'aire frio ens ajuda a fixar aquest pentinat. L'assecador ve a més amb dos concentradors d'aire i un difusor per afegir volum i potenciar el rínxol natural. La reixeta posterior és desmuntable, la qual cosa afavoreix la seva fàcil neteja. Té també un cable llarg professional de 3 metres i un ganxo perquè puguis penjar-lo d'on vulguis. L'assecador costa 34,90 euros, ja que està rebaixat un 53% ara mateix.

Comprar a Amazon per 34,90 €