Estàvem gairebé rendint-nos i trobem a Shein una peça que tenia tot el que demanàvem per a aquesta temporada. Es tracta d'un vestit que té un tall recte i amb un escot bandeau que ressalta el coll i la zona del bust, afegint-li un toc de sensualitat, amb un entallament cenyit, llarg midi i amb obertura en el lateral per aportar mobilitat. A més, el seu estampat tenyit nuat li atorga una aparença fresca i cridanera.

Obertura lateral per al vestit més sexi, arrasa a Shein

El vestit sense tirants de Shein és una peça moderna i elegant que cridarà l'atenció de tots allà on vagis. Té un tall recte i un escot bandeau que permet destacar la zona del coll i el pit, oferint una aparença femenina i sofisticada. De la mateixa manera, compta amb un entallament cenyit, la qual cosa ho fa ideal per ressaltar les teves corbes d'una manera subtil i afavoridora.

Al seu torn, té una vora amb obertura lateral, aquest detall li dona una aparença molt més atrevida i dinàmica, igualment permet que llueixis les teves cames d'una manera subtil i elegant. També, ofereix comoditat i frescor, sent una opció ideal per utilitzar-se al llarg del dia. Un dels seus punts distintius és el seu tenyit nuat, ja que li aporta un toc únic i dinàmic, per la qual cosa és una peça actual i moderna.

Vestit de Shein
Vestit de Shein

El pots utilitzar en diferents ocasions, ja sigui per a una sortida nocturna, ocasions casuals o esdeveniments una mica més formals. La seva confecció amb materials de qualitat assegura un ajustament còmode, ja que el teixit suau i lleuger s'adapta amb delicadesa al cos.

El vestit de Shein et farà lluir cos, cenyit i sense mànigues

A Shein tenen una peça única que destaca pel seu disseny modern i juvenil. Parlem d'un vestit que ens va atreure principalment pel seu tenyit nuat en colors vibrants i cridaners, aquest detall li aporta un aire fresc i casual, sent perfecte per a esdeveniments informals o per portar en el dia a dia durant la temporada d'estiu. A més, en tenir un disseny strapless ressalta les espatlles i la zona del coll.

 

 

D'altra banda, compte amb un ajustament perfecte, ja que realça les teves corbes d'una manera seductora i femenina, el detall de l'obertura lateral li afegeix un toc sexi i original que ho fa destacar entre altres alternatives amb estampats similars. Igualment, explica amb un teixit lleuger que ho fa ideal per portar durant els dies més calorosos de l'estiu, ja que és transpirable i fresc.

És un model funcional i fàcil de combinar, ja que pots utilitzar-lo amb unes sabatilles esportives i una jaqueta texana per a ocasions casuals o si busques una mica més sofisticat utilitza'l amb talons i accessoris elegants. Està disponible en múltiples colors, per la qual cosa pots triar el que més et convingui, el seu preu és de 12,60 euros i el pots comprar des de ja online des del web de Shein.