De dia o de nit, no importa l'ocasió, aquesta paleta de maquillatge a Mercadona s'adapta a tots els estils i gustos, amb diversos colors per elegir i que trobes amb el nom de Palette Poem, pots jugar amb la creativitat les vegades que vulguis.

Causa sensació a Mercadona

Si tens temps buscant una paleta full de colors i varietat, aquesta de Mercadona és tot el que necessites per aconseguir els teus maquillatges favorits. Es tracta dona una paleta que compta fins i tot amb 21 colors diferents en tonalitats pastissos però que combinen colors clars i foscos perquè aconsegueixis els millors efectes.

Et trobaràs amb colors intensos i altres de més clars, entre els que destaquen els blaus, negre, marró o també els rosa, blancs, mostassa i molts d'altres. També trobes colors brillants, perfectes per a les ocasions de nit i que combinen amb infinitat d'estils.

Dins d'aquesta paleta també et trobaràs amb pols per al rostre, que et permeten acabar el maquillatge, agregant-li un color diferent i amb tonalitats variades per aconseguir el millor dels efectes.

Palette de Mercadona
Palette de Mercadona

És una paleta completa perquè té tot perquè puguis maquillar-te en qualsevol moment, ja que la paleta inclou fins a un mirall en cas que te'n vagis de viatge o necessitis retocar-te en un moment determinat.

Ve en una presentació de capsa i pràctic estoig per utilitzar directament i amb el segell de la marca Deliplus perquè puguis identificar-la ràpidament. Una línia de productes a Mercadona que a més ja és reconeguda com de qualitat.

Si vols assegurar-te que els components utilitzats per a la seva fabricació s'adapten al teu tipus de pell, pots fer un cop d'ull en la part posterior als que la componen, els quals estan especificats detalladament.

Cada una d'aquestes capses té un preu de 10,50 euros ara mateix a Mercadona, un preu que ha convençut a més d'una perquè té una gran varietat de colors i en qualsevol part podria valer un munt més.