L'aparició del coronavirus ha generat tot tipus de contingut humorístic tant als mitjans com a les xarxes. A Twitter, però, els usuaris han anat un pas més enllà i han infectat la xarxa de l'ocellet de tots els virus de la història (o gairebé).

A la creació del popular perfil del Coronavirus -ja compta amb més de 400.000 seguidors- s'hi han sumat tot tipus de perfils que reivindiquen diversos virus que han assolat el planeta al llarg de la història. Alguns d'ells són la grip comú, la pesta negra, la febre hemorràgica, l'ebola, la ràbia, el xarampió, el dengue, entre molts d'altres.

virus twitter

Tanmateix, els usuaris de Twitter poden estar tranquils. I és que igual que han proliferat tot tipus de virus, ha passat el mateix amb medicaments, antídots i vacunes, com el Dalsy​, l'ibuprofèn​, una vacuna general o les buscades mascaretes. Així que si algun usuari es troba amb algun virus navegant podrà curar-se fàcilment.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
L'ull de l'agulla El coronavirus obre plana a Twitter El Nacional