L'exministre d'Interior del govern popular de Mariano Rajoy, Juan Manuel Zoido, ha sortit en defensa del sector carni - suposadament amenaçat per les declaracions de l'actual ministre de Consum, Alberto Garzón, demanant a la població una moderació del consum d'aquest producte-. Ara bé, sembla que Zoido té una percepció una mica diferent de la resta sobre en què consisteix la "dieta mediterrània". 

Mentre qualsevol altra persona pensaria en aliments com l'oli d'oliva, el peix o verdures, l'exministre aposta per una opció més contundent i greixosa: pollastre arrebossat i patates fregides

En una publicació a Twitter, Zoido va compartir la imatge d'aquest plat on el greix és protagonista amb el següent missatge: "No pot acabar el dia sense recordar que #YoComoCarne, perquè forma part de la dieta mediterrània, el seu consum és saludable i cal donar suport al sector carni i ramader". 

 

yo como carne patatas fritas juan ignacio zoido

Com era d'esperar, la resposta a la xarxa social va ser imminent. Els internautes no van poder resistir la temptació de compartir també imatges amb l’arrebossada dieta mediterrània de Zoido.

Aquí us deixem alguns exemples: 

Respuesta Tuit Zoido 1

 

Respuesta Tuit Zoido 2

 

Però aquesta història no acaba aquí perquè l'exministre - clarament afectat per la repercussió de la seva fotografia - ha decidit compensar l'anterior plat amb un menú una mica més "verd". Però ep!, la tapa arrebossada que no falti!

"Com sembla que ha interessat molt la meva dieta, us informo. Avui ha tocat una amanida de tomàquet i unes puntillitas. El millor és menjar una mica de tot de forma equilibrada, sense imposar ni prohibir", ha publicat a Twitter.

 

TUIT RESPUESTA JUAN IGNACIO ZOIDO