Ja no queda tant pel 14 de febrer. D'aquí a dos mesos i mig, tots els catalans estem cridats per votar els 135 diputats del Parlament i això els partits ho saben i ja s'estan començant a moure per captar els vots dels ciutadans. Alguns opten per anunciar el seu número dos a les llistes, com ERC, d'altres per triar el seu candidat, com JxCat, i d'altres per fer arribar el candidat a les persones.

Aquest últim cas ha estat el del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), liderat per Marta Pascal, que avui ha penjat l'avançament d'una mena d'entrevista que li han fet a la seva candidata. En el vídeo, que només dura 11 segons, veiem la reacció de Pascal a la pregunta "quin és el teu plat preferit" i la candidata assegura que els seus companys són uns avorrits perquè haguessin escollit el fricandó o fideuà, però en cap moment se'ns diu quin és el plat escollit, ara bé com a incentiu a descobrir-ho, el PNC convida a un àpat amb la seva candidata al Parlament.

En un altre tuit, la mateixa Pascal aclareix que el seu plat preferit no és el peix al cove, desmarcant-se així de la línia que va caracteritzar el seu anterior partit, CiU, envers la relació amb l'Estat i amb la qual tot sovint també s'hi ha relacionat el PNC.