Quan ja fa unes quantes setmanes que estan en llibertat, els dirigents independentistes indultats continuen gaudint de la llibertat. Un bon exemple és el salt de pont (més conegut com puenting) que ha fet aquest divendres l'exconseller de Territori Josep Rull a l'embassament de la Llosa del Cavall (Solsonès).

"Va, som-hi. Ho farem. Vam dir que no tindrem por i no tindrem por", ha dit Rull amb un somriure abans de fer el salt. "Finalment ho he pogut fer! Amb determinació. Assaborint la llibertat", ha tuitejat el mateix Rull després de fer el salt.

 

Ara fa dos anys, Damià Calvet, que va succeir Rull a la Conselleria, també va fer el salt. "Una gran experiència, proveu-ho! Una altra manera de veure i de viure l'embassament de la Llosa del Cavall, al Solsonès", va assegurar Calvet en aquell moment afegint que havia pogut veure una part del territori català des d'un altre punt de vista.

El de l'embassament de la Llosa del Cavall (Solsonès) es tracta del tercer salt de pont més alt del món, només superat pel de la presa de la vall de Verzasca, a Suïssa, de 220 metres d'altura, i d'un altre situat a Romania, de 160 metres.